Jaarfeest, Beltane

Beltane, ….. Summer is coming !!

Terwijl ik nu naar buiten kijk komt de regen met bakken uit de lucht maar de afgelopen dagen waren vol zonneschijn en alles wat je doet denken aan de zomer.

Was dat al een mooie voorbode voor de aankomende zomer? In ieder geval mochten we al even proeven aan al die vurige zonnekracht.

In de avond van 30 april wanneer de zon onder gaat begint het vruchtbaarheidsfeest Beltane. Beltane is het feest van vuur op het jaarwiel en luid de komst van de zomer in. In vroegere tijden werden vanavond allemaal vuren ontstoken om de komst van de zomer te vieren en vruchtbaarheid te vragen voor dit en komende jaren. Een sensueel feest, vurig, net zoals de zomer vuur zal brengen.

Heb jij al mooie plannen voor deze mooie avond en dag om de zomer die nu langzaam meer ruimte in neemt in jouw te verwelkomen?

Om je in je plannen te ondersteunen heb ik net zoals bij elk jaarfeest een Tarot Spread gemaakt welke je hieronder gratis kunt downloaden.

Er wordt gezegd dat de intenties die je rond Beltane uitspreek een sterke kracht hebben en ruimte hebben om in alle seizoenen van het komende jaar tot bloei te komen, te stralen, vruchten te plukken om uiteindelijk voldaan tot rust te komen.

Daarom in deze spread ruimte om jouw intentie voor deze tijd te onderzoeken en vorm te geven.

Beltane

Ik wens je een prachtig Beltane feest en een vurige zomertijd.

Heb je vragen over de Tarot Spread of de Tarot kaarten die je trekt mag je me altijd vragen om met je mee te kijken. Ik ben via insta bereikbaar of via de mail. Ik vind het super leuk om wat van je te horen.

Remember, All Magic starts with Desire!!

🌿 Tarot vraag? WhatsApp mij!