Ervaringen

Wat zeggen anderen over The Sages Cup?

linda verhoef
linda verhoef
September 21, 2021.
Geverifieerd
Vorig jaar op 21 december kreeg ik mijn jaarreading van The Sages Cup! Ik hing aan de lippen van Desiree en hoewel ik het heel spannend vond, won mijn nieuwsgierigheid het om open te ontvangen wat ze in de kaarten zag. Vorige week heb ik de jaarreading nog een keer geluisterd, samen met de aantekeningen die ik toen maakte. En oh wat een herkenning!! Het is nu september 2021 en ik kan zeggen dat er zoveel gelijkenis is met wat er dit jaar gebeurd is en hoe zich dat verhoudt tot de kaarten van de jaarreading. Kortom, ik ben onwijs blij met de Reading van vorig jaar en ga weer een nieuwe reading voor 2022 bij haar boeken!
lonneke oordt
lonneke oordt
September 16, 2021.
Geverifieerd
Vorig jaar een prachtige Reading gehad. Ze weet op de een of andere manier een vertrouwen uit te stralen, waarin je je helemaal ontspannen voelt. Regelmatig pak ik de uitkomsten erbij ( ik heb ze uitgeschreven) en verbaas mij erover hoe goed ze kloppen. Ook heeft de Reading mij geholpen om keuzes te maken die ik lastig vond. Dikke 5 sterren!

Heb jij een reading, consult of mentorsessie ontvangen van The Sages Cup en wil jij daarover je ervaring delen dan wordt dit erg gewaardeerd.
Je geeft hiermee The Sages Cup zichtbaarheid maar je helpt vooral anderen een inschatting te maken wat een Tarot reading kan brengen. Thanks a Million!

Klik op onderstaande button om je mening te delen!



Een memorabele ervaring

Rated 5 out of 5
19 augustus 2021

Ik was één van de gelukkige winnaars van de online giveaway reading. Het was een heel fijn gesprek en ik voelde dat ik me kon openstellen bij Desiree. Ze heeft punten belicht die met mij overeenkwamen en heeft deze ook met de juiste woorden weten uit te leggen/ te raken. Hieruit en uit de getrokken kaarten kan ik stellen dat me wat moois staat te wachten en ik er op (mezelf) kan vertrouwen.
Desiree is zeker een aanrader voor velen en ik wil zeker terugkomen!

Veel waardevolle informatie gehad!

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Enkele weken geleden een reading gehad met Desiree. Heb mij heel veel nieuwe inzichten gegeven. Desiree is heel nuchter, kan de juiste woorden aan dingen geven en stelt zich ook als een coach op. Erg prettige ervaring!

keukentafel consult en jaarreading

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

Begin december gebruik gemaakt van de jaarreading 2021 aanbieding van Desiree, omdat het niet lukte ivm corona om een keukentafel reading te boeken.
Heel toevallig kwam op dezelfde dag toch een mogelijkheid voor een live keukentafelreading en zo kwam het dat ik 2 readings op 1 dag had.
Ten eerste was ik superblij dat ik langs kon komen. De sfeer was heel prettig en voelde goed. De kaarten waren zowel verrassend als te verwachten. De jaarreading die ik later ontving sloot daar goed op aan.
Het was heel veel informatie op 1 dag die ik even op mij in heb laten werken. Het fijne van de jaarreading is dat Desiree de reading opneemt, dus je kunt m zo vaak luisteren als je wilt. En dat doe ik dan ook regelmatig.
Een aanrader, Desiree neemt de tijd voor je en heeft een hele fjjne stem!

Flowing not forcing + reading

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Ik heb het e-book flowing not forcing aangeschaft en ben daar erg blij mee. Het is ontzettend uitgebreid, met mooie foto’s, tips, adviezen en wijsheden. Daarnaast bestelde ik een reading en nou… daar ben ik echt nog steeds een beetje stil van! De reading slaat echt zo op hoe het nu is! Ik heb er veel uitgehaald. Wijsheden en inzichten maar dat niet alleen…. vooral ook rust & vertrouwen in de komende periode. Dat doet me dus goed. Al met al een zeer waardevol pakket. Dank je wel Desiree!

Verbazingwekkend herkenbaar

Rated 5 out of 5
12 februari 2021

Voor de eerste maal liet ik een reading doen: de jaarreading. Wat ik toen te horen kreeg, overtrof al mijn verwachtingen. Desiree haar openhartige en vlotte manier van praten, nemen je meteen mee in het avontuur van de kaarten. Ik herkende mezelf vanaf haar eerste woorden en het gaf mij een vertrouwd gevoel om mijn pad verder te bewandelen met alle pieken en dalen die erbij horen.

Lichtje in de duisternis

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Op dag 1 van de feestweek was ik de gelukkige winnaar van een ingesproken liefdesbericht. Wat ik precies kon verwachten wist ik niet, maar dat het zo raak zou zijn ging alle verwachting te boven!
Desiree heeft een heel prettige, zachte stem om naar te luisteren en de opname is niet over-gemonteerd, zodat deze eerlijk en oprecht voelt. Wat bij Desiree voor verwarring zorgde binnen de getrokken kaarten, maakte voor mij een hele hoop duidelijk. Dit moet een enorme uitdaging geweest zijn bij een reading zonder directe feedback! Alle duidingen waren echter kloppend en de adviezen meer dan waardevol.
Nu is het mijn beurt aan de slag te gaan met deze waardevolle informatie, maar ik zal zeker terugkeren!
Dank je wel Desiree!

Ik ga met een mooi gevoel en een mooie opdracht op pad

Rated 5 out of 5
21 september 2020

De kaarten die getrokken werden klopten allemaal en de zoektocht die we samen deden was mooi en verhelderend. Ik kan nu echt weer verder. Dank dank dank

Ingesproken jaar spread en losse kaarten

Rated 5 out of 5
30 april 2020

Ik heb meerdere keren Desiree een kaart laten trekken, elke keer verbazing over hoe passend de uitkomst is. De jaar spread heeft Desiree voor me ingesproken, ze heeft een fijne stem om naar te luisteren, hierdoor voelt ze vertrouwd aan. Ze neemt alle tijd voor de spread, voor jou en je kan altijd terug komen met vragen.
Ik zal zeer zeker terug komen bij haar. 🍀

Ingesproken Ostara legging

Rated 5 out of 5
2 april 2020

De Reading was spot on en gaf duidelijkheid en bevestiging.
Echt een aanrader 🙂
Dank je Desiree en tot een volgende keer!

Verhelderend en fijn

Rated 5 out of 5
1 april 2020

Verhelderend om ‘the missing links’ te krijgen waardoor verbanden gelegd worden, vragen ingevuld worden, richting gegeven wordt. En dat alles op een rustige, respectvolle, integere manier. Een uitwisseling van voelen waar woorden aan gegeven worden. Niet alleen door de kaarten maar ook door Desiree zelf. Een absolute aanrader.

Ingesproken liefdesbericht

Rated 5 out of 5
1 april 2020

Wat een mooi liefdesbericht heb ik mogen ontvangen. Het was een legging van 3 kaarten en 1 extra want die sprong eruit. En bizar hoe kloppend hij is voor mij. Zonder dat zij iets van mijn (liefdes) situatie af weet is de legging zo passend bij mijn situatie. Ik weet nu dat ik op het juiste pad zit. En dat ik niet hoef te twijfelen aan mezelf. Ik mag mijn grenzen aangeven op weg naar hopelijk een mooie langdurige liefdes relatie. Ze legt het zo fijn en duidelijk uit en met een vleugje humor. Soms moest ik echt hardop lachen hihi. Dankjewel Desiree voor deze fijne legging en tot de volgende keer ♡

Ingesproken Ostara legging

Rated 5 out of 5
29 maart 2020

Desiree heeft een legging gedaan voor de lente. Via 8 kaarten heeft zij verduidelijkt waarop ik me mag richten en het is een zo kloppend verhaal en het voelt zo goed, dat ik af en toe vol verbazing hard heb moeten lachen!
Ik weet nu dat ik op de weg zit die mij gaat helpen, want dat heeft Desiree met de legging bevestigd. Ook heb ik nieuwe inzichten opgedaan, situaties aan elkaar gekoppeld, waardoor ik geloof in mijn pad.
Dankjewel Desiree en tot de volgende keer!

Reading met themaspread

Rated 5 out of 5
9 december 2019

Thuis aan de keukentafel heb ik een Reading met themaspread ontvangen. Het thema was het aankomende jaar met voor elke maand een kaart en een overall kaart. Desiree heeft een duidelijk verhaal bij elke kaart, legt goed uit wat de kaart vertelt en neemt je mee in hetgeen zij voelt. Hoewel niet alles op het moment zelf te plaatsen is, raakt ze onderwerpen aan die een rol spelen in mijn leven….soms prachtig mooi en soms confronterend. Desiree is eerlijk en oprecht en geeft niet haar mening maar vertelt wat de kaarten zeggen. Ik zal volgend jaar veel terugdenken aan deze Reading. Dank je wel Desiree!

Fluistering

Rated 5 out of 5
27 november 2019

De fluistering die ik heb mogen ontvangen van Desiree heeft mij veel gebracht. Het was een korte vraag, maar de kaart sloot aan bij een dieper thema waar ik mee bezig ben. Het heeft me dichter bij mijzelf gebracht en vertrouwen dat ik op het goede pad ben. Het document is prachtig vormgegeven en duidelijk opgebouwd. Ik heb het zelfs uitgeprint en opgehangen als steuntje in de rug! dankjewel Desiree.