Ervaringen aan de keukentafel

Veel waardevolle informatie gehad!

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Enkele weken geleden een reading gehad met Desiree. Heb mij heel veel nieuwe inzichten gegeven. Desiree is heel nuchter, kan de juiste woorden aan dingen geven en stelt zich ook als een coach op. Erg prettige ervaring!

Claire

keukentafel consult en jaarreading

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

Begin december gebruik gemaakt van de jaarreading 2021 aanbieding van Desiree, omdat het niet lukte ivm corona om een keukentafel reading te boeken.
Heel toevallig kwam op dezelfde dag toch een mogelijkheid voor een live keukentafelreading en zo kwam het dat ik 2 readings op 1 dag had.
Ten eerste was ik superblij dat ik langs kon komen. De sfeer was heel prettig en voelde goed. De kaarten waren zowel verrassend als te verwachten. De jaarreading die ik later ontving sloot daar goed op aan.
Het was heel veel informatie op 1 dag die ik even op mij in heb laten werken. Het fijne van de jaarreading is dat Desiree de reading opneemt, dus je kunt m zo vaak luisteren als je wilt. En dat doe ik dan ook regelmatig.
Een aanrader, Desiree neemt de tijd voor je en heeft een hele fjjne stem!

Annemarie

Flowing not forcing + reading

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Ik heb het e-book flowing not forcing aangeschaft en ben daar erg blij mee. Het is ontzettend uitgebreid, met mooie foto’s, tips, adviezen en wijsheden. Daarnaast bestelde ik een reading en nou… daar ben ik echt nog steeds een beetje stil van! De reading slaat echt zo op hoe het nu is! Ik heb er veel uitgehaald. Wijsheden en inzichten maar dat niet alleen…. vooral ook rust & vertrouwen in de komende periode. Dat doet me dus goed. Al met al een zeer waardevol pakket. Dank je wel Desiree!

Erica

Verbazingwekkend herkenbaar

Rated 5 out of 5
12 februari 2021

Voor de eerste maal liet ik een reading doen: de jaarreading. Wat ik toen te horen kreeg, overtrof al mijn verwachtingen. Desiree haar openhartige en vlotte manier van praten, nemen je meteen mee in het avontuur van de kaarten. Ik herkende mezelf vanaf haar eerste woorden en het gaf mij een vertrouwd gevoel om mijn pad verder te bewandelen met alle pieken en dalen die erbij horen.

Shana

Lichtje in de duisternis

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Op dag 1 van de feestweek was ik de gelukkige winnaar van een ingesproken liefdesbericht. Wat ik precies kon verwachten wist ik niet, maar dat het zo raak zou zijn ging alle verwachting te boven!
Desiree heeft een heel prettige, zachte stem om naar te luisteren en de opname is niet over-gemonteerd, zodat deze eerlijk en oprecht voelt. Wat bij Desiree voor verwarring zorgde binnen de getrokken kaarten, maakte voor mij een hele hoop duidelijk. Dit moet een enorme uitdaging geweest zijn bij een reading zonder directe feedback! Alle duidingen waren echter kloppend en de adviezen meer dan waardevol.
Nu is het mijn beurt aan de slag te gaan met deze waardevolle informatie, maar ik zal zeker terugkeren!
Dank je wel Desiree!

franca