Ervaringen aan de keukentafel

Een memorabele ervaring

Rated 5 out of 5
19 augustus 2021

Ik was één van de gelukkige winnaars van de online giveaway reading. Het was een heel fijn gesprek en ik voelde dat ik me kon openstellen bij Desiree. Ze heeft punten belicht die met mij overeenkwamen en heeft deze ook met de juiste woorden weten uit te leggen/ te raken. Hieruit en uit de getrokken kaarten kan ik stellen dat me wat moois staat te wachten en ik er op (mezelf) kan vertrouwen.
Desiree is zeker een aanrader voor velen en ik wil zeker terugkomen!

Asha

Veel waardevolle informatie gehad!

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Enkele weken geleden een reading gehad met Desiree. Heb mij heel veel nieuwe inzichten gegeven. Desiree is heel nuchter, kan de juiste woorden aan dingen geven en stelt zich ook als een coach op. Erg prettige ervaring!

Claire

keukentafel consult en jaarreading

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

Begin december gebruik gemaakt van de jaarreading 2021 aanbieding van Desiree, omdat het niet lukte ivm corona om een keukentafel reading te boeken.
Heel toevallig kwam op dezelfde dag toch een mogelijkheid voor een live keukentafelreading en zo kwam het dat ik 2 readings op 1 dag had.
Ten eerste was ik superblij dat ik langs kon komen. De sfeer was heel prettig en voelde goed. De kaarten waren zowel verrassend als te verwachten. De jaarreading die ik later ontving sloot daar goed op aan.
Het was heel veel informatie op 1 dag die ik even op mij in heb laten werken. Het fijne van de jaarreading is dat Desiree de reading opneemt, dus je kunt m zo vaak luisteren als je wilt. En dat doe ik dan ook regelmatig.
Een aanrader, Desiree neemt de tijd voor je en heeft een hele fjjne stem!

Annemarie

Flowing not forcing + reading

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Ik heb het e-book flowing not forcing aangeschaft en ben daar erg blij mee. Het is ontzettend uitgebreid, met mooie foto’s, tips, adviezen en wijsheden. Daarnaast bestelde ik een reading en nou… daar ben ik echt nog steeds een beetje stil van! De reading slaat echt zo op hoe het nu is! Ik heb er veel uitgehaald. Wijsheden en inzichten maar dat niet alleen…. vooral ook rust & vertrouwen in de komende periode. Dat doet me dus goed. Al met al een zeer waardevol pakket. Dank je wel Desiree!

Erica

Verbazingwekkend herkenbaar

Rated 5 out of 5
12 februari 2021

Voor de eerste maal liet ik een reading doen: de jaarreading. Wat ik toen te horen kreeg, overtrof al mijn verwachtingen. Desiree haar openhartige en vlotte manier van praten, nemen je meteen mee in het avontuur van de kaarten. Ik herkende mezelf vanaf haar eerste woorden en het gaf mij een vertrouwd gevoel om mijn pad verder te bewandelen met alle pieken en dalen die erbij horen.

Shana