Handig om te weten!

Waar vind de reading plaats ?

De mooiste readings ontstaan binnen een persoonlijk gesprek. Er ontstaat verbinding tussen jou en mij waardoor de reading meer verdieping bereikt en daarmee mooie inzichten geeft.
Deze uitwisseling van energie maakt dat je direct vragen kunt stellen en scherper kan krijgen wat de kaarten je te vertellen hebben.

Deze persoonlijke gesprekken kunnen plaats vinden aan mijn keukentafel maar ook aan mijn digitale keukentafel (via Zoom). Ook via Zoom kan de bijzondere verbinding tot stand worden gebracht. Daarover heb ik geen enkele twijfel omdat ik zowel thuis aan de keukentafel als via Zoom zorg voor een fijne plek om echt even te zijn en te landen. Ik maak echt ruimte voor jou en luister naar jou en jouw behoeftes waarop ik zoveel mogelijk inspeel.

Beide vormen bieden andere voordelen, bijvoorbeeld met Zoom ben je helemaal op je eigen plek en is er geen afleiding zoals het ongemak wat er kan zijn in een vreemde omgeving. Aan mijn keukentafel is de verbinding fysiek ook makkelijk te realiseren en kun je de kaarten aanraken en bekijken. Beide opties zijn fijn maar anders.
Ik vraag je om van te voren voor jezelf in te schatten wat jij zelf fijn vind en wat jou energie geeft. Kies voor die optie, die maakt dat je gaat stralen!

Hoe verloopt een reading?

We starten een reading altijd met een korte kennismaking en saaie maar noodzakelijke huishoudelijke mededelingen, zoals bijv. Wil je dat ik de sessie voor je opneem?
Hierna duiken we gelijk de diepte in. Ik zal je vragen om jezelf open te stellen en mij te vertellen wat je graag wilt bespreken.
Je hoeft voor jezelf niet precies de vragen duidelijk te hebben, ik vorm je gevoel of emotie om naar vragen die we de Tarot kunnen stellen.
Mijn eerste vraag aan de Tarot is meestal, wat gebeurt er in het huidige moment en vanuit daar loopt het gesprek vanzelf.

Doordat een gesprek meer is dan alleen woorden weet ik op voorhand het liefst zo min mogelijk. Ik zie graag je lichaamshouding en gezichtsuitdrukkingen en je eerste reactie wanneer we iets bespreken.

Tijdens het gesprek mag alles er zijn, iedere emotie, ieder gevoel, iedere vraag. Ik zorg voor de ruimte waarin dat gebeurt en alles blijft ook in die ruimte.

Na de sessie kies je een anker in de vorm van een edelsteen om je te herinneren aan ons gesprek of trek ik (wanneer wij een digitale afspraak hebben ) een orakel kaart met een laatste boodschap.

Hierna ronden we af en nemen we afscheid. Na ons gesprek mag je altijd nog contact opnemen mocht er iets onduidelijk zijn geweest of als je iets kort wilt verdiepen.

Wat kunnen we allemaal bespreken?

Ik wil nu zeggen, alles, maar dat is niet helemaal waar!
Veel is een beter antwoord.

Alle zaken die in jou leven spelen waarbij je het gevoel hebt dat je wat vastloopt, of dat er meer speelt in je onbewuste kun je inbrengen in de reading.
Je liefdesleven, je werk, je loopbaan, kinderen of familie, vriendschappen, geld, ambities, angsten, twijfels alles mag zijn plek hebben.

Het enige waarover ik de Tarot niet om inzichten vraag zijn zaken rondom je lichamelijke gezondheid. Ik ben geen arts en naast dat ik van mening ben dat wij als mens ons lijf holistisch mogen benaderen horen vragen rondom lichamelijke gezondheid echt thuis bij mensen die hiervoor zijn opgeleid.

Ook zal ik niet een reading doen voor iemand anders dan jij! Net als ieder ander zal jij veel verbindingen met andere mensen hebben die direct verbonden zijn aan thema’s die jij wilt bespreken. Je mag alles benoemen echter zal ik de Tarot nooit vragen om inzichten over een ander. Ik zie dit als een inbreuk op een ander zijn privacy.

Met welk gevoel ga je uit de reading weg?

Nu heb ik niet de illusie dat ik je een gegarandeerd gevoel kan meegeven. Dit is heel persoonlijk.
Mijn intentie is echter om je een gevoel van empowerment mee te geven.
In de reading raken we vaak emotionele en diepe stukken aan. Dit maakt dat je emoties en gevoelens wisselend en diep kunnen zijn. Verdriet, geluk, twijfel en plezier kunnen allemaal voorbij komen. (en alles wat je nog meer aan emoties kunt benoemen).
Mijn ultieme doel is uiteindelijk dat als je na een tijdje terugdenkt aan de reading dat het overall gevoel is dat je zelf aan het roer staat van jou leven, wat er ook op je pad komt.


Persoonlijke podcast

Naast de persoonlijke gesprekken die je bij mij kunt voeren aan de keukentafel bied ik ook de mogelijkheid voor het aanvragen van een ingesproken bericht, de persoonlijke podcast.

Bij deze reading ontmoeten wij elkaar niet. Jij geeft bij de boeking aan welke vraag of thema er bij jou speelt en wat je mij wilt laten onderzoeken met de Tarotkaarten. Ik stuur jou op de afgesproken datum een persoonlijke podcast waarin ik je meeneem je vragen in aan de hand van de getrokken Tarotkaarten.

Juist met hele concrete vragen of thema’s is dit een fijne optie. We hoeven elkaar niet te ontmoeten en je vraag te concretiseren. Jij kan je gewoon helemaal overgeven aan de persoonlijke podcast en luisteren en terugluisteren wanneer jij die behoefte voelt.


Heb je vragen of twijfel je welke reading bij je past, laat het mij weten. Je kan mij altijd even mailen of bellen om samen af te stemmen wat in jouw situatie handig is.

Wanneer je een afspraak wilt inboeken vindt je hier mijn agenda!