Jaarfeest Ostara

Het lente feest Ostara

Ostara is het feest om de lente te vieren. Dag en nacht zijn op deze dag even lang en vanaf nu zal de nacht korter zijn dan de dag. Ostara symboliseert het einde van de donkere dagen. Het licht wint nu van het donker.

De lente, je ziet het aan zoveel dingen. De lammetjes worden geboren, de kleine eendjes zie je weer in de vijfers, de vogels komen terug en de bloemen groeien.

Dit nieuwe leven wordt gesymboliseerd door eieren, eieren zijn het symbool van nieuw leven. Tijdens Ostara is dan ook een van de rituelen om eieren te schilderen. Wanneer je dit doet eer je dus het nieuwe leven wat nu allemaal ontstaat nu het licht op het donker wint.

In de Tarot wordt ook gesproken over het ei, het ei van potentie en BIG MAGIC. Uit een ei wordt per slot nieuw leven geboren, als dat geen Magie is…!

Voor dit lente feest heb ik 2 spreads gemaakt.

Bovenstaande spread kun je gratis downloaden en hiermee wat inzicht verkrijgen over jouw lichte en donkere kant en hoe je daarin de balans kunt vinden. Ostara is een mooie balans tussen het licht en donker en net als bij Ostara is die balans ook in jou te vinden.

Ostara-spread

De tweede spread is een uitgebreide spread welke ik gebruik wanneer je bij mij de Ostara reading boekt. Deze reading bied ik speciaal voor de Ostara periode aan.

Deze spread bestaat uit 9 kaarten met 8 vragen die we uitgebreid doornemen en waarna je na de reading een goed beeld hebt over hoe jij in deze Ostara periode in bloei kunt staan en kunt groeien tot grote hoogte. In deze reading benaderen we jou als een bloeiende bloem waarbij ieder deel van jou een boodschap heeft.

Wil jij graag deze reading ontvangen dan kun je een afspraak maken bij mij aan de digitale keukentafel, mijn agenda vind je hier. De kosten voor deze reading zijn € 15,-. Tijdens de reading heb je de mogelijkheid voor vragen en verdieping.

Wil je liever een ingesproken Ostara reading ontvangen, zodat je hem op je eigen moment kan beluisteren (en terugluisteren)? Het ingesproken Ostara bericht kun je aanvragen door een e-mail te sturen aan desiree@thesagescup.nl. Dit ingesproken bericht ontvang je voor € 11,11.

Deze Ostara reading kun je de hele maand maart en april 2020 bij mij aanvragen.

Ik wens je een prachtig Ostara feest op 20 maart en een mooie bloeitijd.

Remember, All Magic starts with Desire!!