In de Podcast van Seasons of Witchcraft

Een paar weken geleden appte Kim, een lieve vriendin, een coven sister mij met de vraag… wil jij bij mij in de Podcast komen om te praten over alles rondom Tarot.

Mijn directe ja werd na even denken toch een ooeh spannend wat nu! Maar na de eerste kriebels en spanning was het toch een feit.

En op een mooie vrijdagochtend was daar het digitale keukentafel gesprek over de Tarot, want laten we eerlijk zijn… de beste Tarotgesprekken vinden nu eenmaal aan de keukentafel plaats. Digitaal of niet !

Het werd een mooi en diepgaand gesprek over waarom wij allebei zo zijn aangetrokken tot de Tarot, hoe wij Tarot zien en welke magie de kaarten in zich hebben. Hier en daar stippen we nog een spannende kaart of vooroordeel aan en verder lachen we wat af.

Wil jij ook meeluisteren met ons keukentafelgesprek dan kan dat via deze link. En als je daar dan toch bent, alle podcast afleveringen van Seasons of Witchcraft van De Alchemista zijn meer dan de moeite waard.

Als je de podcast hebt geluisterd laat mij dan weten wat je er van vond, dat vind ik super tof. En wat is jou favoriete kaart van het Deck, let me know!