Jaarfeest, Litha

Litha, … MidSummer Dreams

Met de zon hoog aan de hemel verwelkomen we Litha. Beter bekend als MidSummer. Het woord zegt het al, we hebben het midden van de Zomer bereikt.
Volgens onze kalenders is deze zomer vandaag (21 juni) gestart, maar de natuur weet beter.

De langste dag van het jaar waarbij de Zon van de ochtend vroeg tot de avond laat op de voorgrond staat. Alles mag in het licht komen.

Onze aarde is in deze tijd overvloedig en dat vieren we. Misschien zijn we zelfs wel een beetje dronken van al die Zonne energie.

Heb jij plannen om deze draaiing van het wiel te markeren, te vieren?

Mijn plannen bestaan uit een vreugdevuur in de tuin maken waarin ik samen met mijn partner en kinderen offers zal brengen. Offers klinkt wat spannend of niet? maar wij offeren bloemen en kruiden.
Aangeschoten worden van de Mede terwijl we genieten van de (hopelijk) zwoele avond waarin we met elkaar onze overvloed en vreugde kunnen delen en dromen en fantaseren over wat deze zomer ons allemaal brengt.

Maar het allerbelangrijkste voor mij deze avond is om het gesprek aan te gaan met mijn Tarotkaarten en hen te vragen wat ik mag vieren en wat ik mag loslaten deze Litha.

En natuurlijk deel ik deze spread met jou!

Al die Zonne energie kan soms ook maken dat je delen van jeZelf niet ziet of juist wegstopt want alleen leuke zaken willen we in het licht zetten.
Dit brand je op en dat wil je natuurlijk niet.
Daarom kijk ik in dit spread ook naar je schaduw, want hoe hoger de zon, hoe langer je schaduw!

Litha – MidSummer

Ik wens je een prachtige MidSummer en een mooie verdiepende zomertijd.

Heb je vragen over de spread of de kaarten die je trekt mag je me altijd vragen om met je mee te kijken. Ik ben via insta bereikbaar of via de mail. Ik vind het super om wat van je te horen.

Remember, All Magic starts with Desire!!