Tarotkaart 07. de Zegewagen (the Chariot) verdieping

MaanSage, Kreeft verdieping

Vorige maand stond de nieuwe Maan in Kreeft en deze maand op 20 juli staat de nieuwe Maan wederom in het teken Kreeft.

Het is natuurlijk onzinnig om alles wat ik over de verbonden kaarten vorige maand heb vertelt nu nog eens dunnetjes over te doen. Heb je de vorige MaanSage gemist of wil je nog even een snelle reminder lees dan vooral even de MaanSage, Kreeft! terug.

Dit leek mij een mooi moment om echt te verdiepen op wat vorige maand naar voren kwam. De Kreeft komt namelijk met de kaart 7. de Zegewagen en beide hebben de energie van stilstaan en je binnenwereld ruimte geven en bezien waar jij je echt thuis bij voelt.

De energie van Steenbok die deze maand samengaat met de energie van Kreeft kan de innerlijke reflectie, rust en zachtheid van Kreeft goed gebruiken. Dus laat al de doe energie even achter je en dompel je onder in onderstaande spreads om thuis te komen.

Wat gaan we doen?

In de eerdere MaanSage van de Kreeft heb ik je een oefening gegeven waarin je je kernwaarden ontdekt. Want wanneer jij je kernwaarden kent kun je ook makkelijker keuzes maken die bij jou passen. Die je het gevoel geven thuis te zijn bij jeZelf.

Nu je je kernwaarden kent wat ga je er dan mee doen? Hoe kan je je leven rond je kernwaarden inrichten?

Eerst nog even een korte herhaling wat kernwaarden zijn.
In het Engels worden ze ook wel Non-Negotiables genoemd, en dit omschrijft eigenlijk heel goed de echte inhoud van de kernwaarden.
Deze kernwaarden zijn de basis waarop jij je keuzes maakt en deze waarden kunnen niet ter discussie staan.

Hieronder vind je een Kernwaarden spread.
Met dit spread ga je ontdekken wat jou helpt of juist tegenwerkt rondom je kernwaarden en hoe je je leven meer rond deze waarden kunt inrichten.

Schrijf boven je spread de kernwaarde die je wilt onderzoeken, neem een diepe teug adem en vraag je kaarten alles wat je wilt weten!

Heb je je kernwaarden nog niet gevonden of voel je die behoefte niet dan wil ik je toch iets geven wat je tijdens deze nieuwe Maan in Kreeft kunt doen met de Tarot. Daarom staat hieronder een spread speciaal voor het teken Kreeft.
Ook als jij de Kreeft niet op een prominente plek in je horoscoop hebt staan kun je deze spread heel goed leggen voor wat inzichten in jeZelf. De spread gaat namelijk helemaal over thuiskomen bij jeZelf en dat kan iedereen wel gebruiken.

Bovenstaande spreads geven je hopelijk wat richting bij het thema thuiskomen wat de Kreeft deze Maan komt brengen.
Ik vond het weer een feestje om ze te maken.
Als je vragen hebt of vast loopt op een vraag in de spread aarzel dan niet om mij even een berichtje te sturen. Ik kijk graag met je mee en help je op weg zodat het spread voor je gaat leven.

In augustus vind je mij weer hier met de MaanSages van die maand.