De Tarot Kaarten

Getting intimate with the Tarot Cards

In 2020 heb ik een half jaar iedere nieuwe en volle Maan een MaanSage geschreven. Misschien denk je nu, Wat is een MaanSage? Dit zijn de verhalen van de Maan vertelt aan de hand van de Tarot en de Astrologische tekens.

Iedere kaart in een Tarotdeck is verbonden aan een Planeet of Astrologisch teken. Met dit gegeven in mijn achterhoofd ben ik tijdens de nieuwe en volle Maan deze energie gaan onderzoeken. Wat vertelt dit nu over de Tarotkaarten.

Wat ik ontdekte heb ik verwerkt in de MaanSages.

Met het afronden van 2020 had ik ook alle kaarten behandeld die verbonden zijn aan een Astrologisch teken. Dit maakte het schrijven van de MaanSages compleet, al zijn nog niet alle kaarten behandeld.
In de aankomende jaren zal ik de resterende kaarten behandelen op een moment die passend is bij de kaart. Deze Sages hebben geleid tot een mooie “kennisbank” die ik voor iedereen toegankelijk wil houden op deze site. Dat is waarom alle MaanSages een uniek plekje hebben gekregen voor jou om te lezen, te gebruiken en te verdiepen in je eigen Tarot practice.

De kaarten

0. de Dwaas
1. de Magiër
2. de Hogepriesteres
3. de Keizerin
4. de Keizer
5. de Hogepriester
6. de Geliefden
7. de Zegewagen
8. Kracht
9. de Kluizenaar
10. het Rad van Fortuin
11. Gerechtigdheid
12. de Gehangene
13. de Dood
14. Gematigdheid
15. de Duivel
16. de Toren
17. de Ster
18. de Maan
19. de Zon
20. het Oordeel
21. de Wereld

Aan de hierboven genoemden Major Arcana kaarten zijn ook kaarten vanuit de Minor Arcana verbonden. In de Sages vind je deze kaarten dan ook zeker terug.

Channel je innerlijke student en laat alle informatie over je heen komen.

🌿 Tarot vraag? WhatsApp mij!