Tarot Readings

Wat klanten zeggen

de Magie van een 1 op 1 gesprek met de Tarot

Met de Tarot kaarten maak ik jouw onbewuste bewust.
Ik haal met de kaarten en mijn intuïtie jouw onbewuste naar boven waardoor jij antwoord krijgt op je vragen door de beste raadgever die er voor je is, JijZelf!

Wanneer wij elkaar aan mijn (digitale) keukentafel ontmoeten dan gaat het vooral om de verbinding die wij met elkaar creëren.

Ik trek de kaarten en vertel je wat zij komen vertellen. Vaak hoor je dus dingen die je eigenlijk ergens diep van binnen weet maar het liefst niet aan wilt kijken en dus onbewust weg stopt.
Dan begint de magie van onze verbinding. Als jij eerlijk en open durft te delen wat er in dat moment met je gebeurt zullen we steeds meer laagjes afpellen in ons gesprek met de kaarten waardoor jij uiteindelijk tot je kern uitkomt.

Een Tarot reading met mij is altijd een echte samenwerking en een gesprek waarin we uitwisselen. Samen creëren we een veilige plek voor jouw om te ontdekken en je richting opnieuw te bepalen.

Naast de kaarten gebruik ik mijn intuïtie en levenservaring. Ik stem mij af op de universele energie die altijd om ons is en zal de inzichten die ik hieruit ontvang met je delen.


de Details

De reading vind plaats aan mijn keukentafel in Den Haag of via Zoom.
Mocht je nog geen Zoom account hebben dan kun je hier gratis een account aanmaken.

Mijn keukentafel is goed bereikbaar met OV en met de auto en je kan gratis parkeren voor de deur. Mijn adres gegevens ontvang je in de bevestiging van onze afspraak maar vind je ook terug onder aan deze pagina.

Onder bovenstaande knop vind je een link naar mijn agenda. Hier boek je een afspraak in zoals het jou het beste past. Direct na boeken ontvang je van mij een bevestiging van onze afspraak met alle details van onze afspraak.

Aanvullende afspraken rondom Corona – COVID-19 vindt je hier terug!


de Prijzen

Aan de (digitale) keukentafel
60 minuten 64,95
90 minuten 74,95

De prijzen genoemd op deze site zijn incl. btw
Prijzen geldend vanaf 1 januari 2021


Handig om te weten

Je mag de reading opnemen. Aan mijn keukentafel kun je dat doen met je telefoon, via Zoom zorg ik dat ons gesprek wordt opgenomen.

Tijdens het gesprek mag alles er zijn, iedere emotie, ieder gevoel, iedere vraag. Ik zorg dat hier ruimte voor is en niets wat is besproken zal met derden worden gedeeld.

Er zijn geen andere mensen aanwezig in huis op het moment van de reading.

Wij zijn in blijde verwachting van een visla pup genaamd Pip. Zij zal ons gezin komen aanvullen vanaf eind september 2021. Hou er rekening mee dat zij wel aanwezig zal zijn tijdens de reading en zo mogelijk ook knuffels komt brengen en halen. Heb je hier bezwaar tegen laat mij dit vooraf even weten.

Toekomst voorspellen of gesloten vragen stellen aan de Tarot is niet mijn manier van de kaarten lezen. Mocht je hier wel behoefte toe voelen stuur mij gerust een e-mail voor informatie over Tarotisten die dit wel aanbieden.

Ik kijk er naar uit je aan mijn keukentafel te mogen ontmoeten.
Veel liefs