Tarot Readings

Wat klanten zeggen

de Magie van een 1 op 1 gesprek met de Tarot

Met de Tarot kaarten maak ik jouw onbewuste bewust.
Ik haal met de kaarten en mijn intuïtie jouw onbewuste naar boven waardoor jij antwoord krijgt op je vragen die diep in je leven!

Wanneer wij elkaar aan mijn (digitale) keukentafel ontmoeten dan gaat het vooral om de verbinding die wij met elkaar creëren.

Ik trek de kaarten en vertel je wat zij komen vertellen. Vaak hoor je dus dingen die je eigenlijk ergens diep van binnen weet maar het liefst niet aan wilt kijken en dus onbewust weg stopt.
Dan begint de magie van onze verbinding. Als jij eerlijk en open durft te delen wat er in dat moment met je gebeurt zullen we steeds meer laagjes afpellen in ons gesprek met de kaarten waardoor jij uiteindelijk tot je kern uitkomt.

Wat doe ik niet!

Als jij op zoek bent naar gemakkelijke antwoorden, dan ben ik niet de juiste Tarot reader voor jou!

Als jij aan de oppervlakte wilt blijven en de diepte je angst aanjaagt, dan ben ik niet de juiste Tarot reader voor jou!

Als jij graag je toekomst voorspeld wilt krijgen, dan ben ik niet de juiste Tarot reader voor jou!

Maar als jij het werk wilt doen, diep durft te gaan en echt op zoek bent naar het antwoord op wat nu je aandacht vraagt, dan ben ik jouw Tarot reader en ontvang ik je heel graag aan mijn keukentafel!


Een persoonlijke Tarot reading met mij is altijd een echte samenwerking en een gesprek waarin we uitwisselen. Samen creëren we een veilige plek voor jouw om te ontdekken en je richting opnieuw te bepalen.

Naast persoonlijke readings aan de keukentafel of via Zoom bied ik ook persoonlijke podcasts aan. Dit zijn readings die ik voor je opneem en die je via de mail krijgt aangeleverd incl. foto’s van de kaarten. Deze readings zijn fijn om op je eigen moment, volledig in je eigen ruimte te kunnen beluisteren.

Welke vorm je ook kiest, iedere reading is uniek en magisch. Ik gebruik naast de kaarten mijn intuïtie en levenservaring. Ik stem mij af op de universele energie die altijd om ons is en zal de inzichten die ik hieruit ontvang met je delen.


de Details

Een reading vindt plaats aan mijn keukentafel in Den Haag, via Zoom of als persoonlijke podcast.
Mocht je nog geen Zoom account hebben dan kun je hier gratis een account aanmaken.

Mijn keukentafel is goed bereikbaar met OV en met de auto en je kan gratis parkeren voor de deur. Mijn adres gegevens ontvang je in de bevestiging van onze afspraak maar vind je ook terug onder aan deze pagina.

Aanvullende afspraken rondom Corona – COVID-19 vindt je hier terug!

Mijn aanbod wisselt per maand en seizoen. Via bovenstaande knop kun je neuzen in mijn huidige aanbod en een reading die jou past inboeken.


Handig om te weten

Je mag de reading altijd opnemen.
Aan mijn keukentafel kun je dat doen met je telefoon, via Zoom zorg ik dat ons gesprek wordt opgenomen.

Tijdens het gesprek mag alles er zijn, iedere emotie, ieder gevoel, iedere vraag. Ik zorg dat hier ruimte voor is en niets wat is besproken zal met derden worden gedeeld.

Er zijn geen andere mensen aanwezig in huis op het moment van de reading.

De Sages Cup is het baasje van één “medewerker”. Namelijk van onze Vizsla pup genaamd Pip. Hou er rekening mee dat zij wel aanwezig zal zijn tijdens de reading en zo mogelijk ook knuffels komt brengen en halen. Heb je hier bezwaar tegen laat mij dit vooraf even weten.

Toekomst voorspellen of gesloten vragen stellen aan de Tarot is niet mijn manier van de kaarten lezen. Mocht je hier wel behoefte toe voelen stuur mij gerust een e-mail voor informatie over Tarotisten die dit wel aanbieden.

Ik kijk er naar uit je aan mijn keukentafel te mogen ontmoeten.
Veel liefs