Tarot Mentor Sessies

Transformatie

Je zit midden in een transformerende tijd in je leven en bent op zoek naar iemand met (levens)ervaring en kennis die naar je luistert, informatie deelt en je af en toe een spiegel voor houdt wanneer jij je zelf en je ontwikkeling in de weg zit.

of

Je bent al goed op weg in je spirituele practice of met je Tarot Studies maar wilt nog graag wat verdiepende input of richting voor verbreding….

of

Je voelt al een tijdje de behoefte aan zelf een tarot praktijk te starten en je magie met de Tarot de wereld rond te spreiden maar hebt geen idee waar je moet beginnen….

of

Vul hier in waar jij op Tarot gebied behoefte aan hebt….

Als een Tarot Mentor ben ik er dan om ruimte voor je te creëren, inzichten te scheppen en het pad wat je loopt wat zichtbaarder te maken.
Een combinatie van compassie en een breed inlevingsvermogen gecombineerd met mijn gewoonte om te zeggen wat ik denk en voel bieden een goede bodem voor persoonlijke groei, transformatie en verdieping van je Tarot kennis.


Tarot Mentor Sessies

Wat is of doet een Mentor?
Een mentor is iemand met op een bepaald vlak meer (levens)ervaring die, op basis van eigen kennis en de genoemde ervaring, een ander begeleidt of opleidt.

Het woord mentor komt uit de Griekse mythologie. De oude, wijze man uit het verhaal van Homerus voorzag Telemachos van raad. Hij adviseerde hem en leidde hem door de vele gevaren die hij tegenkwam. De oude, wijze man heette Mentor.
Het woord mentor heeft naar aanleiding van deze mythe de betekenis gekregen van leraar, vertrouweling en adviseur.

Met mij werken in Tarot Mentor Sessies is anders dan wanneer je een losse Tarot Reading ontvangt. Ik trek een paar ondersteunende kaarten als dit nodig is maar de sessies zijn niet gefocust op vragen aan de Tarot. De sessies zijn gestoeld op kennis overdracht en begeleiding op je weg binnen het gewenste focus gebied.Waarvoor kun je Tarot Mentor Sessies inzetten

Mentor Sessies worden persoonlijk samengesteld en zijn voor ieder weer anders.
Waar jij behoefte aan hebt daar gaan we ruimte voor creëren. Dit kan op het gebied zijn van de Tarot en je spirituele practice maar ook op het gebied van persoonlijke groei zoals innerlijk kind werk.

Hieronder een paar voorbeeld van focus gebieden.
Tarot Mentor Sessie Offerings

Let’s connect

Klinkt dit alles fijn en wil je graag afstemmen hoe wij vorm kunnen geven aan deze sessies. Boek een dan een gratis afspraak in via onderstaande button zodat we elkaar kunnen leren kennen en kunnen ontdekken of we een match zijn.

Belangrijk om te weten

De mentor sessies lopen niet onbeperkt door het jaar heen. Afhankelijk van mijn agenda neem ik mentor sessies aan.
Daarnaast vind ik het bij deze sessies heel belangrijk dat er een gezamelijke match of vonk is tussen ons. Deze sessies zijn heel persoonlijk en vragen van ons beide een investering en daarom is er vooraf een intake/ contact moment.

Er is een mogelijkheid om het mentor sessie pakket in 2 keer te betalen.
Je betaalt dan vooraf aan de 1e sessie en vooraf aan de laatste sessie een bedrag van
€ 152,95.
Wanneer je dit graag wilt laat dit bij het contact moment dan even weten.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.