Tarot Mentor Sessie

Transformatie

Je zit midden in een transformerende tijd in je leven en bent op zoek naar iemand met (levens)ervaring en kennis die naar je luistert, informatie deelt en je af en toe een spiegel voor houdt wanneer jij je zelf en je ontwikkeling in de weg zit.

of

Je bent al goed op weg in je spirituele practice of met je Tarot Studies maar wilt nog graag wat verdiepende input of richting voor verbreding….

of

Je voelt al een tijdje de behoefte aan zelf een tarot praktijk te starten en je magie met de Tarot de wereld rond te spreiden maar hebt geen idee waar je moet beginnen….

of

Vul hier in waar jij op Tarot gebied behoefte aan hebt….

Als een Tarot Mentor ben ik er dan om ruimte voor je te creëren, inzichten te scheppen en het pad wat je loopt wat zichtbaarder te maken.
Een combinatie van compassie en een breed inlevingsvermogen gecombineerd met mijn gewoonte om te zeggen wat ik denk en voel bieden een goede bodem voor persoonlijke groei, transformatie en verdieping van je Tarot kennis.


Tarot Mentor Sessies

Wat is of doet een Mentor?
Een mentor is iemand met op een bepaald vlak meer (levens)ervaring die, op basis van eigen kennis en de genoemde ervaring, een ander begeleidt of opleidt.

Het woord mentor komt uit de Griekse mythologie. De oude, wijze man uit het verhaal van Homerus voorzag Telemachos van raad. Hij adviseerde hem en leidde hem door de vele gevaren die hij tegenkwam. De oude, wijze man heette Mentor.
Het woord mentor heeft naar aanleiding van deze mythe de betekenis gekregen van leraar, vertrouweling en adviseur.Waarvoor kun je Tarot Mentor Sessies inzetten

Mentor Sessies worden persoonlijk samengesteld en zijn voor ieder weer anders.
Waar jij behoefte aan hebt daar gaan we ruimte voor creëren. Dit kan op het gebied zijn van de Tarot en je spirituele practice maar ook op het gebied van persoonlijke groei zoals innerlijk kind werk.

Hieronder een paar voorbeeld van focus gebieden.
Tarot Mentor Sessie Offerings


Extra

Bij deze sessies ontvang je een persoonlijk werkboek waarin je de informatie van de sessies terug vind, oefeningen die ondersteunen bij je persoonlijke vragen en extra vragen om tussen de sessies over te verwonderen.
En natuurlijk, zoals je gewend bent van alle Journals van The Sages Cup, heel veel ruimte om al je gedachtes aan het papier toe te vertrouwen.

Wanneer je kiest voor een serie aan sessies heb je tussen de sessies de extra toevoeging van het stellen van je tussentijdse vragen direct contact via WhatsApp. Om je vragen te stellen, je ervaringen te delen of als je even een cheerleader nodig hebt voor extra support.
Op deze manier lopen we echt een tijd samen op.

Daarnaast ontvang je een half jaar na je laatste sessie een uitnodiging voor een persoonlijke gesprek/ reading die je binnen een halfjaar kunt inzetten, als terugblik, als ijkpunt en als richting vooruit.


Let’s connect

Klinkt dit alles fijn en wil je graag afstemmen hoe wij vorm kunnen geven aan deze sessies. Boek een dan een gratis kennismaking in. Via onderstaande button kun jij mij mailen voor een afspraak zodat we elkaar kunnen leren kennen en kunnen ontdekken of we een match zijn.


Belangrijk om te weten

In de perioden juni tm augustus 2022 neem ik geen nieuwe mentor gesprekken aan.

Er is een mogelijkheid om het mentor sessie pakket zonder extra kosten in termijnen te betalen. Wanneer je hier graag gebruik van wilt maken geef dit dan even aan.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.