Tarot Mentoring

Persoonlijke transformatie en groei samen met de Tarot, de Tarot Mentor Sessies!


Transformatie

Je zit midden in een transformerende tijd in je leven.

Je hebt behoefte aan het werkelijk vinden van je eigen antwoorden op de vragen in je leven.

Je wilt je onbewuste gedrag aankijken en veranderen.

Je bent op zoek naar een manier waarbij je niet afhankelijk ben van anderen om je tot je persoonlijke kern te leiden omdat je weet het antwoord zit in mij, niet in een ander.


Het antwoord op al deze behoeftes vind jij bij de Tarot kaarten.
Je weet en voelt, deze Tarot kaarten leiden mij naar mijn persoonlijke antwoorden.

Alleen ervaar jij nog dat je niet voldoende vertrouwen hebt om de kaarten op deze manier zelf te lezen en jezelf te begeleiden.


Herkenbaar?

Als Tarot Mentor ben ik er dan om ruimte voor je te creëren, inzichten te scheppen en je te begeleiden naar het zelf inzetten van de Magie van de Tarot kaarten.Wat is of doet een Mentor?

Een mentor is iemand met op een bepaald vlak meer (levens)ervaring die, op basis van eigen kennis en de genoemde ervaring, een ander begeleidt of opleidt.

Het woord mentor komt uit de Griekse mythologie. De oude, wijze man uit het verhaal van Homerus voorzag Telemachos van raad. Hij adviseerde hem en leidde hem door de vele gevaren die hij tegenkwam. De oude, wijze man heette Mentor.
Het woord mentor heeft naar aanleiding van deze mythe de betekenis gekregen van leraar, vertrouweling en adviseur.Wat mag je verwachten?

De Tarot Mentor sessies worden persoonlijk samengesteld op basis van jouw hulpvraag, dit betekent dat de inhoud voor iedereen anders is en volledig past bij dat wat jij nodig hebt.

We beginnen altijd met een kennismaking en afstemming via telefoon of zoom.
Welke verwachtingen zijn er, welke vragen spelen er en past onze energie bij elkaar.

Na ons gesprek creëer ik een persoonlijk programma en doe je een voorstel.
Voel jij een sterke JA! dan is er een match en start onze samenwerking.


de Details

Tarot Mentoring is een serie van drie sessies. Na deze sessies kun jij in vertrouwen de kaarten inzetten als je persoonlijke coach en therapeut om je eigen antwoorden op al je vragen te vinden.

Deze sessies zijn standaard via de digitaal weg maar er zijn ook opties voor keukentafel gesprekken.

Een gesprek is 120 minuten die we volledig benutten

Je ontvangt een uitgebreid werkboek met daarin oefeningen en informatie, natuurlijk op jouw specifieke hulpvraag samengesteld. Met veel ruimte om je gedachtes en oefeningen aan het papier toe te vertrouwen.


Aanvullend

Je ontvangt toegang tot een persoonlijke internetpagina waarop alle kennis, oefeningen en informatie voor je wordt gebundeld.

Extra tussentijdse support via mail en WhatsApp

Halfjaar na het afronden van de serie Tarot Mentor sessies ontvang je een uitnodiging voor een korte Tarot reading voor herijking en richting.Let’s connect

Voel jij nu een sterke JA! en wil je graag afstemmen hoe wij vorm kunnen geven aan deze persoonlijke Tarot Mentor sessies? Plan dan direct een kennismaking in!

wit

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.