Reiki afstandsbehandeling, een serie!

Voor als je dieper wilt gaan

Tijdens de losse Reiki afstandsbehandelingen kwam de ervaring dat één behandeling niet altijd voldoende is. Soms is het fijn om op een thema te werken en wat vaker achter elkaar zodat we echt de diepte in kunnen en de kern kunnen raken.

Met deze ervaring in mijn achterhoofd ontstond tijdens een Reiki behandeling aan mijzelf het volgende aanbod.

Een verdiepende Reiki afstandsbehandeling van totaal 3 sessies.

Een serie afstandsbehandelingen

Drie opeen volgende Reiki afstandsbehandelingen verdeelt over 3 weken.
Drie weken lang stuur ik op een terugkerend vast moment in de week Reiki op een vooraf afgestemd thema.

Dit thema hebben wij vooraf besproken en onderzocht met de kaarten. We zullen aan dit thema een Chakra koppelen en je ontvangt tijdens de drie weken tips en advies over hoe je dit bepaalde chakra kunt ondersteunen.

Wil jij dit ook ervaren? Boek je afspraak in door op onderstaande button te klikken.

Je boekt via bovenstaande button de startdatum voor de serie .
De dag en tijd die je kiest zijn in de daarop volgende 2 weken ook het moment
van de Reiki afstandsbehandeling.

Hoe gaat deze Reiki afstandsbehandeling Serie in zijn werk?

Je ontvangt van mij een bevestiging van onze afspraak met daarin nog even wat tips en handigheidjes voor onze afspraak en het verzoek mij een foto van jezelf te sturen.
(Je social account of Whatsapp foto is voldoende). Deze foto gebruik ik om mij op je af te stemmen en om je te kunnen visualiseren tijdens de behandeling op afstand.

Binnen 3 werkdagen ontvang je van mij een e-mail waarin ik het door jouw benoemde thema of aandachtspunt heb uitgewerkt en de kaarten die ik hierop heb getrokken.
Ik doe je een voorstel voor het thema waar we aan gaan werken en jij mag hierin nog fine-tunen en afstemmen.

Voor ieder van de drie behandelingen

5 minuten voor onze afspraak stuur ik je een Whatsapp berichtje om met elkaar in contact te komen en te kijken of je er klaar voor bent.
Mocht ik geen reactie van je ontvangen dan stuur ik geen Reiki. Dit doe ik om te voorkomen dat je misschien auto rijd terwijl ik Reiki stuur.

Op de afgesproken datum en tijd zal ik mij op je afstemmen en je 15 minuten Reiki sturen op afstand. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens deze sessie is je ontspannen en zorgen voor zo min mogelijk afleiding. Maak er echt even een relax moment voor jezelf van.

Na de sessie ben je vaak heerlijk ontspannen. Om deze flow niet te doorbreken stuur ik je alleen een kort afsluitend appje.

Na ieder van de drie behandelingen

Binnen 2 werkdagen ontvang je een e-mail waarin ik mijn ervaring tijdens de sessie met je deel en waarin ik wat informatie en tips deel voor het chakra waarop we deze drie sessies werken.

Ook vind je in deze mail een link naar het feedback formulier waarin jij je eigen ervaringen tijdens de sessie met mij deelt.

Een week na de laatste behandeling

Een week na de laatste behandeling ontvang je nog eenmaal een e-mail van mij met daarin een terugblik op onze serie Reiki behandelingen waarin ik mijn ervaringen samenvoeg met jouw feedback en nog wat extra chakra informatie deel als dat noodzakelijk is.

Ook dan hoor ik heel graag jouw feedback over de totale serie Reiki behandelingen en de mogelijke veranderingen die je hebt ervaren.

De gevraagde energie uitwisseling voor de behandelingen serie

Net als bij de losse behandeling van 15 minuten zal deze serie een energie-uitwisseling van ons vragen die zal bestaan uit de Reiki die ik op afstand aan jou stuur en de e-mails die je ontvangt en daaropvolgend jouw eerlijke feedback over de ontvangst van deze Reiki en zo gewenst het proberen van de gegevens tips en adviezen.

Dit betekent dat ik geen geldelijke vergoeding vraag voor de Reiki die je ontvangt.
Ik ontvang wel graag je eerlijke feedback over de behandeling, dus ook als je zelf niets hebt ervaren of het niet fijn vond.

Deze feedback is een belangrijk onderdeel van deze serie om twee redenen. De eerste is dat ik deze feedback in het moment kan gebruiken om een volgende behandeling beter op je af te stemmen en de tweede reden is dat ik veel van je feedback leer voor toekomstige series en behandelingen.
Mocht je om wat voor reden dan ook geen feedback leveren na een behandeling dan stopt op dat moment de gehele serie.

Wie kan deze Reiki afstandsbehandeling serie inboeken?

Iedereen kan deze serie inboeken!
Ik heb alleen wel beperkt plekjes gereserveerd dus wacht niet te lang als dit jouw interessant lijkt.

Heb je al eens eerder een reiki afstandsbehandeling van mij ontvangen? Hartstikke leuk, dan weet je hoe het werkt. Ook jij bent hartstikke welkom.

Mocht je al eens een behandeling hebben ingeboekt maar was je de afspraak vergeten of heb je het nagelaten om jouw deel van de energie uitwisseling (feedback) te geven dan vraag ik je vriendelijk om deze serie aan jou voorbij te laten gaan.
Reiki werkt het beste als er een eerlijke energie uitwisseling plaats vind en beide partijen volledig verbonden zijn.

Ik kijk er naar uit om kort op je pad mee te lopen en je te ondersteunen met Reiki, hopelijk tot snel.

Veel Liefs