Reiki afstandsbehandeling van 15 minuten

Daar waar alles mee begon!

Dit is de Reiki afstandbehandeling van 15 minuten waar alles mee begon.
Een oproepje op insta “Wie wil graag Reiki ontvangen?” leiden tot dit aanbod van 15 minuten Reiki ontvangen in je eigen ruimte.

Je hoeft er de deur niet voor uit, je hoeft nergens in te loggen en het enige wat van je gevraagd wordt is jezelf 15 minuten ontspanning te gunnen. Geen straf toch?

Ondertussen heb ik al de nodige “vlieguren” gemaakt met deze behandeling en mogen ervaren wat wel en niet werkt. Ook hebben de ontvangers van de Reiki mij mooie en opbouwende feedback gestuurd die mij richting gaf en ideeën voor verbetering.

Tijdens de behandeling voelde ik niet zo veel, maar ik heb de nacht sinds tijden heel goed geslapen.

Overal tintelingen in mijn lijf, veel gapen en uiteindelijk zelfs tranen over mijn wangen, alsof ik iets los liet.

Direct aan het begin voelde ik mijzelf gronden en dit gevoel heeft nog uren aangehouden.

Wil jij dit ook ervaren? Boek je afspraak in door op onderstaande button te klikken.

Hoe gaat deze Reiki afstandsbehandeling in zijn werk?

Je boekt via bovenstaande button een afspraak in van 15 minuten op een moment dat jij de rust en ruimte hebt om je 15 minuten te ontspannen.

Je ontvangt van mij een bevestiging van onze afspraak met daarin nog even wat tips en handigheidjes voor onze afspraak en het verzoek mij een foto van jezelf te sturen.
(Je social account of Whatsapp foto is voldoende). Deze foto gebruik ik om mij op je af te stemmen en om je te kunnen visualiseren tijdens de behandeling op afstand.

5 minuten voor onze afspraak stuur ik je een Whatsapp berichtje om met elkaar in contact te komen en te kijken of je er klaar voor bent.
Mocht ik geen reactie van je ontvangen dan stuur ik geen Reiki. Dit doe ik om te voorkomen dat je misschien auto rijd terwijl ik Reiki stuur.

Op de afgesproken datum en tijd zal ik mij op je afstemmen en je 15 minuten Reiki sturen op afstand. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens deze sessie is je ontspannen en zorgen voor zo min mogelijk afleiding. Maak er echt even een relax moment voor jezelf van.

Na de sessie ben je vaak heerlijk ontspannen. Om deze flow niet te doorbreken hou ik mijn afsluitende appje kort.
Ik stuur je de speciaal voor jouw getrokken kaart plus een korte terugkoppeling over de sessie en laat je dan met rust zodat je nog even in je eigen cocon kunt ontspannen.

De volgende dag ontvang je van mij een mail waarin ik je vraag mij eerlijk te delen in je ervaringen tijdens de sessie.

Wat wordt behandeld tijdens de sessie?

Reiki hoeft niet gericht te worden of gestuurd richting een vooraf bepaald onderwerp.
Reiki gaat waar het nodig is. Tijdens deze afstand behandeling kies ik ervoor om zonder vooraf besproken thema Reiki te sturen. Natuurlijk mag jij voor jezelf altijd een belemmering, thema of overtuiging kiezen als richtpunt.

De gevraagde energie uitwisseling voor de behandeling

Dit is een losse behandeling van 15 minuten waarvoor de energie-uitwisseling tussen ons zal bestaan uit de Reiki die ik op afstand aan jou stuur en daaropvolgend jouw eerlijke feedback over de ontvangst van deze Reiki.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Veel Liefs