Reiki

Wat is Reiki?

Het standaardantwoord is dat Reiki universele levensenergie is wat je doorgeeft door je handen. Maar Reiki is zoveel meer dan dat.

Reiki is liefde, een warme energetische omhelzing, een koestering en warmte.
Reiki is ook het zetje wat je nodig hebt om die belemmerende overtuigingen of gedragingen los te laten.
Reiki ondersteund in ieder proces waarin jij zit, vaak zelfs de processen die jij niet voor jezelf duidelijk hebt… Reiki vindt zijn weg daar waar het nodig is.

Ingewijd in Reiki 1 en 2

Begin 2021 ben ik ingewijd in Reiki 1 en snel daaropvolgend in Reiki 2.
Nog iedere dag ben ik verwonderd over Reiki en hoe dat op mijn pad is gekomen, want om heel eerlijk te zijn, ik heb Reiki bijna 8 jaar van mij afgeduwd.
Het kwam op verschillende manieren en steeds harder roepend op mijn pad en iedere keer had ik wel een excuus om het niet aan te gaan.

Maar nu ik het ben aangegaan en Reiki ondertussen een half jaar een stabiel onderdeel is van mijn leven wordt het tijd om Reiki wat meer uit te dragen en mijzelf uit te dagen.

Ingewijd, geleerd en nu tijd om het te gaan doen!

Het is tijd om vlieguren te maken!
Ik ben van mening dat om iets goed te leren en onder de knie te krijgen dat je het vooral moet doen. Spring maar in het diepe en ga ontdekken en leren. Niet alleen met Reiki maar met heel veel verschillende soorten dingen in het leven. Soms is de beste leerschool gewoon echt het leven zelf.

Op mijn wensenlijstje staat de inwijding voor Reiki 3.
Tussen Reiki 2 en Reiki 3 moet minstens een jaar van ontwikkeling en ontdekking zitten en dit jaar wil ik gebruiken om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

Reiki behandeling op afstand

Om deze ervaring op te doen heb ik jou nodig.
Ik ben op zoek naar mensen die van mij een Reikibehandeling op afstand willen ontvangen.

Omdat ik (nog) niet beschik over een eigen praktijk waarin ik fysieke behandelingen kan geven zijn mijn behandelingen allemaal behandelingen die op afstand zullen plaats vinden.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Op de afgesproken tijd en datum zorg jij dat je in een ontspannen houding (zittend of liggend) in een ruimte bent waarin je niet gestoord kan worden. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens deze sessie is je ontspannen en zorgen voor zo min mogelijk afleiding. Maak er echt even een relax moment voor jezelf van.

Ik stem mij op dit zelfde moment energetisch op je af en zal de Reiki vragen daar te gaan waar het nodig is.

Reiki Aanbod

Mijn Reiki aanbod bestaat op dit moment uit een Reiki behandeling op afstand. Klik op onderstaande button voor meer inhoudelijke informatie over de behandeling.

Reiki afstandsbehandeling van 15 minuten

Het aanbod van Reiki zal door het aankomende jaar groeien en transformeren, net zoals ik in mijn reis door de Reiki zal doen.

Reiki zal altijd een energie uitwisseling vragen tussen zender en ontvanger om de Reiki energie daadwerkelijk te kunnen ontvangen.
Tijdens mijn ervaringsjaar zal de energie uitwisseling in een andere vorm dan geld worden neergezet.

Ik hoop dat je nu denkt, ja ik wil heel graag onderdeel zijn van het leerjaar in de Reiki… het lijkt mij tof om samen te ontdekken wat de Reiki energie allemaal op gang brengt.

Liefs

Oh en ben je nieuwsgierig naar wie toch deze mooie chakra tekeningen heeft gemaakt…. Annemieke van MiekesMakes (check hier haar insta) maakt de mooiste dingen.
Deze chakra tekeningen heeft zij speciaal op verzoek van The Sages Cup gemaakt.