Reiki afstandsbehandeling

Wat is Reiki?

Het standaardantwoord is dat Reiki universele levensenergie is wat je doorgeeft door je handen. Maar Reiki is zoveel meer dan dat.

Reiki is liefde, een warme energetische omhelzing, een koestering en warmte.
Reiki is ook het zetje wat je nodig hebt om die belemmerende overtuigingen of gedragingen los te laten.
Reiki ondersteund in ieder proces waarin jij zit, vaak zelfs de processen die jij niet voor jezelf duidelijk hebt… Reiki vindt zijn weg daar waar het nodig is.

Ingewijd in Reiki 1 en 2

Begin 2021 ben ik ingewijd in Reiki 1 en snel daaropvolgend in Reiki 2.
Nog iedere dag ben ik verwonderd over Reiki en hoe dat op mijn pad is gekomen, want om heel eerlijk te zijn, ik heb Reiki bijna 8 jaar van mij afgeduwd.
Het kwam op verschillende manieren en steeds harder roepend op mijn pad en iedere keer had ik wel een excuus om het niet aan te gaan.

Maar nu ik het ben aangegaan en Reiki ondertussen een half jaar een stabiel onderdeel is van mijn leven wordt het tijd om Reiki wat meer uit te dragen en mijzelf uit te dagen.

Ingewijd, geleerd en nu tijd om het te gaan doen!

Het is tijd om vlieguren te maken!
Ik ben van mening dat om iets goed te leren en onder de knie te krijgen dat je het vooral moet doen. Spring maar in het diepe en ga ontdekken en leren. Niet alleen met Reiki maar met heel veel verschillende soorten dingen in het leven. Soms is de beste leerschool gewoon echt het leven zelf.

Op mijn wensenlijstje staat de inwijding voor Reiki 3.
Tussen Reiki 2 en Reiki 3 moet minstens een jaar van ontwikkeling en ontdekking zitten en dit jaar wil ik gebruiken om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

Reiki behandeling op afstand

Om deze ervaring op te doen heb ik jou nodig. Ik ben op zoek naar mensen die in de maanden juni, juli of september 2021 van mij een Reikibehandeling op afstand willen ontvangen.

Dit is een losse behandeling van 15 minuten waarvoor de energie-uitwisseling tussen ons zal bestaan uit de Reiki die ik op afstand aan jou stuur en daaropvolgend jouw eerlijke feedback over de ontvangst van deze Reiki.

Lees hieronder wat je precies mag verwachten!

Hoe gaat een Reiki behandeling op afstand in zijn werk?

Je boekt via bovenstaande button een afspraak in van 15 minuten op een moment dat jij de rust en ruimte hebt om je 15 minuten te ontspannen.

Je ontvangt van mij een bevestiging van onze afspraak met daarin nog even wat tips en handigheidjes voor onze afspraak en het verzoek mij een foto van jezelf te sturen.
(Je social account of Whatsap foto is voldoende)

Deze foto gebruik ik om mij op je af te stemmen en om je te kunnen visualiseren tijdens de behandeling op afstand.

Op de afgesproken datum en tijd zal ik mij op je afstemmen en je 15 minuten Reiki sturen op afstand. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens deze sessie is je ontspannen en zorgen voor zo min mogelijk afleiding. Maak er echt even een relax moment voor jezelf van.

Na deze 15 minuten stuur ik je een berichtje om te laten weten dat de sessie is afgerond.

De volgende dag ontvang je van mij een mail waarin ik je vraag mij eerlijk te delen in je ervaringen tijdens de sessie.

Wat wordt behandeld tijdens de sessie?

Reiki hoeft niet gericht te worden of gestuurd richting een vooraf bepaald onderwerp.
Reiki gaat waar het nodig is. Tijdens deze afstand behandeling kies ik ervoor om zonder vooraf besproken thema Reiki te sturen. Natuurlijk mag jij voor jezelf altijd een belemmering, thema of overtuiging kiezen als richtpunt.

In aankomende jaar ga ik oefenen en experimenteren met manieren van Reiki geven dus na deze 3 maanden geef ik vast weer een andere invulling aan de behandeling.

Ben je nieuwsgierig naar wat er in dit jaar allemaal gaat gebeuren, check dan af en toe deze pagina…. Ik zal deze pagina namelijk laten ontstaan en groeien zoals ik zal groeien tijdens dit jaar.

Ik hoop dat je nu denkt, ja ik wil heel graag onderdeel zijn van het leerjaar in de Reiki… het lijkt mij tof om samen te ontdekken wat de Reiki energie allemaal op gang brengt.

Liefs

Oh en ben je nieuwsgierig naar wie toch deze mooie chakra tekeningen heeft gemaakt…. Annemieke van MiekesMakes (check hier haar insta) maakt de mooiste dingen.
Deze chakra tekeningen heeft zij speciaal op verzoek van The Sages Cup gemaakt.