Tarot Dagkaarten Practice – Spice it up!

Tarot Dagkaart

Dagelijks een Tarot dagkaart is een geweldige manier om de Tarot te leren kennen!

Vast heb je dit al op vele plekken gelezen of gehoord van andere Tarot lezers. Het is de meest genoemde Tarot practice ter wereld maar vast en zeker ook de meest genegeerde Tarot practice!
Grote spreads en de grote mogelijkheid aan vragen die je de Tarot kaarten kunt stellen spreken toch vaker tot de verbeelding dan een simpele oefening zoals een dagkaart trekken.

Maar simpel is vaak het mooist en geeft het beste inzicht! Een dagkaart trekken is magisch.Je kennis over een kaart komt echt niet altijd overeen met hoe je dag loopt en ineens moet je de kaart anders bekijken omdat je dag in eerste instantie niet lijkt te passen bij de kaart!
Dat is dus intuïtief je kaarten lezen! De boekenkennis even laten wachten zodat je ervaringen in je dag je nieuw inzicht de kaart in kan geven.

Inspiratie

Misschien voelt een dagelijkse practice voor één kaart wat “saai”!
Misschien trek je al een tijd dagelijks een Tarot kaart en wil je een beetje variatie toevoegen aan je Tarot practice!

Onderstaande drie varianten op een simpele dagkaart oefening geven je afwisseling, extra inzichten en nieuwe manieren van een dagkaart trekken.

Optie 1

Optie 2

Optie 3

Dagkaart Journal

En dan ben je dagelijks Tarotkaarten aan het trekken, je gedachtes en ingevingen over de kaarten aan het opschrijven en ineens gaan de kaarten voor je leven. Je herkent een kaart die al eerder kwam opdagen en kijkt naar vorige momenten waarop je die kaart trok.

Terugkerende kaarten

Dit een belangrijk onderdeel van je dagkaart trekken, terugkijken naar wanneer de Tarot kaart eerder kwam opdagen voor je.
Herken je de energie van die dag in je huidige dag? Is er een verdieping in de Tarot kaart zichtbaar en welke energie voel je opnieuw?

Om deze extra inzichten in de kaart te kunnen ontvangen is het belangrijk om je dagkaarten pulls te bundelen. Door ze in een speciaal notitieboekje bij te houden kun je makkelijk terugkijken en ook bijhouden welke kaarten je trekt.

Het geeft je naast overzicht ook na een tijd een beeld van welke kaart toch maar steeds terugkeert of juist welke kaart je nooit trekt! Allemaal nieuwe informatie die je ontvangt vanuit deze dagelijkse simpele oefening van je dagkaart trekken. Magisch toch!

Om het je makkelijk te maken bij het bijhouden van je dagkaarten pulls heeft The Sages Cup een Dagkaarten Journal ontwikkelt die je zowel digitaal als gedrukt kunt krijgen.
Zo hoef je nooit meer te zoeken naar notities over de kaarten!sdfsd

Doe de simpele maar doeltreffende oefening van een dagkaart trekken niet af als een saaie oefening die alleen leuk is als je net begint met de Tarot.
Het is een magische practice die je keer op keer weer zal helpen te verdiepen op je kaarten.

Instagram

Wil je meer van dit soort leuke Tarot oefeningen lezen of net even een andere kijk op een practice met de Tarot ontdekken volg The Sages Cup dan op Instagram, hier vind je vele Tarot oefeningen, Tarot Wijsheden en Tarot Inzichten voor ieder niveau van Tarot lezer.

Liefs
🌿 Tarot vraag? WhatsApp mij!