Tarot E-book

Een Tarot onderwerp verdiept in een leesbaar en handzaam pdf – een Tarot e-book

Er zijn vele Tarot onderwerpen en thema’s waarover je graag informatie gebundeld leest of waarop je wilt verdiepen.
Daarvoor is een e-book een perfecte vorm. The Sages Cup maakt met enige regelmaat leuke e-books rondom een Tarot onderwerp.

Mijn Tarot kennis, Tarot ervaring en mijn ontdekkingen tijdens mijn Tarot zoektocht voeg ik samen tot een fijn en leesbaar geheel.
Alles natuurlijk in het “sausje” van The Sages Cup waarbij de Tarot benaderd wordt als boodschappen vanuit ons onbewuste.In ieder e-book is ruimte gecreëerd waar je je eigen notities over de kaarten of het thema kwijt kunt. Zo is het niet alleen een e-book wat je eenmaal doorneemt en daarna alleen maar ruimte inneemt in je digitaal archief maar een uitgebreid naslagwerk dat zorgt voor werkelijke verdieping en inzicht op de kaarten.


Tarot e-book Aanbod

Een aantal jaar geleden is het eerste Tarot e-book Get to know the Tarot! van The Sages Cup uitgebracht.
Als cadeautje bij het 1-jarig bestaan van The Sages Cup was dit het e-book wat je gratis kon downloaden.

Dit e-book is hierna nog verdiept en aangevuld en onderdeel is geworden van de workshop Get to know the Tarot maar één ding is nooit verandert, dit e-book kun je nog steeds gratis downloaden bij The Sages Cup.

Klik op de button voor de download

Bij dit gratis e-book ontvang je na downloaden nog drie verdiepende e-mails vol extra informatie. Deze e-mails prikkelen je om de inhoud van het e-book echt eigen te maken maar geven je ook hele leuke Tarot oefeningen en extra informatie om de kaarten nog verder te leren kennen.
Deze e-mails ontvang je automatisch als je het e-book downloadt, de Tarot Goodies vinden als vanzelf je inbox.


Tarot Onderwerpen

Na dit gratis e-book zijn er meerdere Tarot e-books uitgebracht en er volgen regelmatig nieuwe e-books met fijne onderwerpen.

Op dit moment zijn beschikbaar

De naam van dit e-book doet anders vermoeden maar in dit e-book vind je allerlei numerologisch berekeningen die je inzicht en verdieping geeft op belangrijke data in een jaar!
Niet alleen je geboortedatum maar bijvoorbeeld ook jaarwisselingen, trouwdagen, examens of de start van een favoriet seizoen.
Ieder moment in een jaar met een datum kun je omrekenen naar een Tarotkaart voor inzicht over dit belangrijke moment of wat het je heeft te leren.


Ken je nog de spiekbriefjes op de middelbare school voor een belangrijk proefwerk?
Toen werd een leraar boos als ze je er mee zagen, nu mag je onbeperkt spieken.
Een Tarot e-book waarin ik je meeneem in de opbouw van een deck, de opbouw in de verschillende sets in een deck en betekenissen per kaart.
Een fijne basis om zelf om je kennis te verdiepen en je begrip op verder te bouwen!


Voor ieder jaarfeest op het jaarwiel maakt The Sages Cup een e-book.
Vol met informatie over dit jaarfeest maar vooral gekoppeld aan een thema of onderwerp belangrijk in de Tarot.
Het e-book van Imbolc gaat over het planten van Zaadjes en daarmee onderzoeken we je zielsdoel, het verhaal dat je jezelf vertelt en het zetten van intenties.Het aanbod van de Tarot e-books groeit organisch.
Dit betekent dat op het moment dat ik zelf de behoefte voel voor verdieping van een bepaald Tarot thema of onderwerp dat ik die zal ontwikkelen.
Dit betekent ook dat ik open sta voor verzoekjes op dit vlak.
Heb jij een wens op het gebied van een Tarot e-book neem dan contact op zodat ik kan kijken wat ik daarin kan betekenen.

Liefs