Tarot Journal

Een plek voor al je Tarot pulls, inzichten en overdenkingen, een Tarot Journal!

De Tarot kaarten komen met inzichten en deze inzichten wil je graag vastleggen. Het liefst met een beetje structuur en makkelijk terug te lezen als je naar informatie zoekt.
Hiervoor ontwikkelt The Sages Cup verschillende Tarot Journals.

Vele notitieboekjes vol Tarot aantekeningen.
Dagkaarten pulls, daarna een uitgebreid spread, een jaarreading en een inzicht over de kaarten, alles volgt elkaar op en in het uiterste geval vind je zelfs een boodschappenlijstje of werkaantekening in de notitieboekjes terug.

Wil je iets teruglezen kun je het niet vinden, wel vind je ineens dat spread die je drie weken geleden zocht.

Hmmm, had ik deze kaart niet ook vorige week een paar keer?
Alleen lijk je niet meer terug te kunnen vinden waar je dat nu had opgeschreven.

Dit was zo’n beetje hoe mijn ervaringen met notitieboekjes voor mijn Tarot aantekeningen waren. Herkenbaar?Dit kan anders!

Met deze ervaringen en frustraties in gedachten is The Sages Cup in 2021 begonnen met het maken van handzame en overzichtelijke Tarot Journals.
Het begon met een Tarot Jaar Journal waarin je een jaarreading kunt opnemen en waar je uitgebreid op kunt reflecteren door dat jaar heen. Het eind van de mogelijkheden is nog niet in zicht.


Klik op de button hieronder voor het Journal aanbod van The Sages Cup


Gedrukt of Digitaal!

Er zijn zowel gedrukte Tarot Journals als Digitale Tarot Journals van The Sages Cup verkrijgbaar. Bij het Journal staat precies in welke vorm het Journal bij je wordt afgeleverd en soms zijn beide opties beschikbaar.

Een gedrukt Journal ontvang je binnen 5 werkdagen thuis op de mat.
Een digitaal Journal kun je na aanschaf direct downloaden.

Ieder digitaal Journal komt met een kortingscode om je Journal te laten drukken bij de huisdrukker van The Sages Cup met een korting van 10%.Wat maakt deze Journals speciaal?

De waarde van een speciaal Tarot Journal t.o.v. een normaal notitieboekje zit in de speciaal op de Tarot gebaseerde journal prompts, oefeningen en informatie.
Ieder Tarot Journal is anders maar in ieder Tarot Journal is ruimte ingeruimd voor journal prompts zodat je uitgedaagd wordt om na te denken over de kaarten die voor je op komen dagen.

Daarnaast zorgt de opzet van een Tarot Journal altijd voor overzicht. Je weet precies waar je de verschillende Tarot pulls noteert waardoor alles makkelijk is terug te vinden en lezen.

Ook is er vaak een speciaal deel opgenomen waarin je kunt “turven” welke Tarot kaarten voor je komen, zodat je in een oogopslag kunt zien welke Tarot kaart toch maar blijft kleven of juist nooit voor je op komt dagen.

Een Tarot Journal die veel notitieruimte heeft voor eigen gedachtes en uitstapjes in de kaarten en weinig plaatjes of tierelantijntjes. Zo kun jij een Tarot journal helemaal persoonlijk maken met stickers, kleuren of juist gewoon plane and simple houden! Net wat jouw voorkeur heeft.Het aanbod van de Tarot Journals groeit organisch. Dit betekent dat op het moment dat ik zelf de behoefte voel voor een bepaald soort Tarot Journal dat ik die zal ontwikkelen.
Dit betekent ook dat ik open sta voor verzoekjes op dit vlak.
Heb jij een wens op het gebied van een Tarot Journal neem dan contact op zodat ik kan kijken wat ik daarin kan betekenen.

Liefs