Tarot Reading

De Magie van een 1 op 1 gesprek met de Tarot kaarten, een Tarot Reading!

Met de Tarot kaarten maak ik jouw onbewuste bewust.
Ik haal met de Tarot kaarten en mijn intuïtie jouw onbewuste naar boven waardoor jij antwoord krijgt op je vragen die diep in je leven! Dat is de magie van een Tarot reading.

Je bent op zoek naar antwoorden
Je staat voor een bepaalde beslissing en twijfelt aan je keuze
Je wilt graag inzichten
Je wilt je gevoel woorden geven
Je wilt je onbewuste bewust maken

Maar bovenal ben je op zoek naar een bevestiging van wat diep in je leeft, dan is een Tarot Reading of Tarot Consult dat wat je de inzichten geeft die je zoekt.

De Tarot kaarten geven je inzichten, kunnen je begeleiden in je ontwikkeling en wijzen je de weg op je eigen pad.Wanneer wij elkaar aan mijn (digitale) keukentafel ontmoeten dan gaat het vooral om de verbinding die wij met elkaar creëren.

Ik trek de Tarot kaarten en vertel je wat zij komen vertellen. Vaak hoor je dingen die je eigenlijk diep van binnen al wist maar wat je het liefst niet aan wilt kijken en dus onbewust weg stopt.
Dan begint de magie van onze verbinding. Als jij eerlijk en open durft te delen wat er in dat moment met je gebeurt zullen we steeds meer laagjes afpellen in ons gesprek met de Tarot kaarten waardoor jij uiteindelijk tot je kern komt.


Klik op de button hieronder voor het reading aanbod van The Sages Cup


Wat kun je verwachten!

Een persoonlijke Tarot consult met mij is een echte samenwerking en een gesprek waarin we uitwisselen. Samen creëren we een veilige plek voor jouw om te ontdekken en je richting opnieuw te bepalen.

Naast persoonlijke Tarot consulten aan de keukentafel of via Zoom bied ik ook een Tarot reading aan in de vorm van een persoonlijke podcast. Een Tarot reading die ik persoonlijk voor je opneem en die je via de mail krijgt toegestuurd incl. foto’s van de kaarten. Deze Tarot reading is fijn om op je eigen moment, volledig in je eigen ruimte te kunnen beluisteren.

Welke vorm je ook kiest, iedere Tarot reading is uniek en magisch. Ik gebruik naast de Tarot kaarten mijn intuïtie en levenservaring. Ik stem mij af op de universele energie die altijd om ons is en zal de inzichten die ik hieruit ontvang met je delen.Wat doe ik niet!

Als jij op zoek bent naar gemakkelijke antwoorden, dan ben ik niet de juiste Tarot reader voor jou!

Als jij aan de oppervlakte wilt blijven en de diepte je angst aanjaagt, dan ben ik niet de juiste Tarot reader voor jou!

Als jij graag je toekomst voorspeld wilt krijgen, dan ben ik niet de juiste Tarot reader voor jou!

Maar als jij het werk wilt doen, diep durft te gaan en echt op zoek bent naar het antwoord op wat nu je aandacht vraagt, dan ben ik jouw Tarot reader en ontvang ik je heel graag aan mijn keukentafel!


Wat klanten zeggen


de Details

Een Tarot reading vindt plaats aan mijn keukentafel in Den Haag, via Zoom of als persoonlijke podcast.
Mocht je nog geen Zoom account hebben dan kun je hier gratis een account aanmaken.

Mijn keukentafel is goed bereikbaar met OV en met de auto en je kan gratis parkeren voor de deur. Mijn adres gegevens ontvang je in de bevestiging van onze afspraak maar vind je ook terug onder aan deze pagina.

Aanvullende afspraken rondom Corona – COVID-19 vindt je hier terug!


Klik op de button hieronder voor het reading aanbod van The Sages Cup


Handig om te weten

Je mag de Tarot reading altijd opnemen.
Aan mijn keukentafel kun je dat doen met je telefoon, via Zoom zorg ik dat ons gesprek wordt opgenomen.

Tijdens ons gesprek mag alles er zijn, iedere emotie, ieder gevoel, iedere vraag. Ik zorg dat hier ruimte voor is en niets wat is besproken zal door mij met derden worden gedeeld.

Bij een afspraak voor een Tarot reading aan mijn Keukentafel zijn er geen andere mensen aanwezig in huis, ik zorg voor een veilige en heilige cirkel waarbinnen wij elkaar ontmoeten.

The Sages Cup is het baasje van één “medewerker”. Namelijk van de Vizsla genaamd Pip. Hou er rekening mee dat zij wel aanwezig zal zijn tijdens de Tarot reading en zo gewenst ook knuffels komt brengen en halen. Heb je hier bezwaar tegen laat mij dit vooraf even weten.

Toekomst voorspellen of gesloten vragen stellen aan de Tarot is niet mijn manier van de Tarot kaarten lezen. Mocht je hier wel behoefte toe voelen stuur mij gerust een e-mail voor informatie over Tarotisten die dit wel aanbieden.

Ik kijk er naar uit je aan mijn keukentafel te mogen ontmoeten.
Hopelijk tot snel