Toekomst voorspellen?

Laat ik beginnen met het grootste vooroordeel rondom de Tarot.

Ik voorspel geen toekomst!

Waarom niet? Alleen dit huidige moment bestaat en alles wat nog moet komen kan nog alle vormen krijgen. Voor mij is alles in het leven energie en jij staat altijd aan het roer van je eigen leven. Jij beslist, jij bepaalt en geeft je leven vorm binnen de kaders die het leven je toewerpt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 15921864-69F5-4789-8AD3-69F7D66B4D0F-2.jpg

Maar wat doe ik dan wel?

Ik haal met de kaarten en mijn intuïtie jouw onbewuste naar boven waardoor jij antwoord krijgt op je vragen door de beste raadgever die er voor jou is, JijZelf!

Wanneer wij elkaar aan mijn (digitale) keukentafel ontmoeten dan gaat het vooral om de verbinding die wij met elkaar creëren. Voor een mooie reading is het van belang dat we beide open zijn en bereid zijn tot eerlijke, nuchtere en verhelderende gesprekken.

Ik trek de kaarten en vertel jou wat zij komen vertellen. Ik vertel wat ze zeggen en wind er geen doekjes om heen. Soms hoor je dus dingen die niet zo leuk zijn om te horen, dingen die je wel weet maar het liefst niet aan wilt kijken. Dan begint de magie van onze verbinding. Als jij eerlijk en open durft te delen wat er met je gebeurt zullen we steeds meer laagjes afpellen in ons gesprek met de kaarten waardoor jij uiteindelijk tot je kern uitkomt.

Naast de kaarten gebruik ik mijn intuïtie en levenservaring. Het gebeurt mij regelmatig dat ik op de kaarten vooruitloop. Dat ik in het gesprek de behoefte voel om een onderwerp aan te stippen die dan later ook vanuit de kaarten naar boven komt. Dat zijn de momenten waarop ik weet, onze Magie is geactiveerd.

Tarot

In ons gesprek zal ik regelmatig wijzen op symboliek in de kaarten.

Mocht je niet zo thuis zijn in de Tarot en jij voelt de behoefte voor uitleg over het systeem, de soorten kaarten en de elementen die zij vertegenwoordigen dan zal ik je daar met liefde over vertellen.

Ik doe dit alleen niet standaard, per slot kom je voor inzichten in jezelf. Maar voel je vrij om iedere vraag die je hebt over de kaarten te stellen.

Al met al staat je een bijzonder gesprek op je te wachten, met mij, met de kaarten maar vooral met jezelf.! Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.