Welkom!

Hi, Ik ben Desirée

Geboren met de Zon in Schorpioen en de Maan in Kreeft!
Mijn zielsdoel en levenslessen zijn verbonden aan de Tarot kaarten
de Maan (18.) en de Kluizenaar (9.).

Een combinatie die mij intuïtief en empathisch maakt maar waarbij het aarde element van de Kluizenaar mij met beide benen op de grond houdt.
Dat betekent praktisch dat ik altijd op zoek ben naar een antwoord op de meest gestelde vraag aan mijn keukentafel, Ja maar Hoe dan!

Vele rollen passen bij mij, dochter, vriendin, lover, moeder, stiefmoeder, collega, tarotiste, mentor, reiki gever, luisterend oor, feminist, waarheidzoeker, verbinder. En hiermee zie je nog maar een klein deel van mij!

Mijn fascinatie voor het leven en de menselijke gedragingen in dit leven sturen mij vele verschillende kanten op en in de Tarot heb ik mijn richting daarin gevonden.

Ik woon voor de liefde in Den Haag maar kan niet wachten weer terug naar de bossen te kunnen verhuizen. Tot het zover is leef ik samen met een liefdevolle Ram, een hele roedel kinderen en ontelbaar veel groene planten in een huis dat ik thuis noem en waar jij welkom bent aan de keukentafel.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Wat klanten zeggen


Keukentafel Sages, iedere volle Maan een overvolle mail met Tarot Goodies!

Een nieuwsbrief waar je echt op zit te wachten, vol met Tarot nieuws, unieke Spreads, inzichten in de aankomende maan(d) en vooral heel veel ruimte voor jou.
Iedere maand kun je je vragen over de Tarot en je Tarotpractice insturen maar ook kun je reageren op de vragen die zijn ingezonden.

Ook deel ik iedere maand een tof deck dat ik heb gebruikt, challenges die ik ben tegen gekomen en cursussen die worden gelanceerd!
Een mail vol Tarot Magie!

Wil jij deze mail ook ontvangen?
Geef dan je mail adres hieronder door en de eerst volgende volle Maan vind je de nieuwste Keukentafel Sage in je inbox.Gratis Tarot Goodies

Bereken jouw speciale Tarotkaart

E-book, Get to know the Tarot

Spreads

Major Arcana

Het hele blog archief vind je hier!


Manieren hoe je mij kan contacten

Instagram, voor spreads, kaarten en natuurlijk de leukste Tarot Quiz die er is. @_the.sages.cup_
E-mail, voor samenwerkingen,
vragen over de Tarot en input voor de
nieuwsbrief.
desiree@thesagescup.nl