Welkom!

Hi, Ik ben Desirée

Geboren met de Zon in Schorpioen en de Maan in Kreeft!
Mijn zielsdoel en levenslessen zijn verbonden aan de Tarot kaarten
de Maan (18.) en de Kluizenaar (9.).

Een combinatie die mij intuïtief en empathisch maakt maar waarbij het aarde element van de Kluizenaar mij met beide benen op de grond houdt.
Dat betekent praktisch dat ik altijd op zoek ben naar een antwoord op de meest gestelde vraag aan mijn keukentafel, Ja maar Hoe dan!

Vele rollen passen bij mij, dochter, vriendin, lover, moeder, stiefmoeder, collega, tarotiste, mentor, luisterend oor, feminist, waarheidzoeker, verbinder. En hiermee zie je nog maar een klein deel van mij!

Mijn fascinatie voor het leven en de menselijke gedragingen in dit leven sturen mij vele verschillende kanten op en in de Tarot heb ik mijn richting daarin gevonden.

Ik woon voor de liefde in Den Haag maar kan niet wachten weer terug naar de bossen te kunnen verhuizen. Tot het zover is leef ik samen met een liefdevolle Ram, een hele roedel kinderen en ontelbaar veel groene planten in een huis dat ik thuis noem en waar jij welkom bent aan de keukentafel.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Liefs
Wat klanten zeggen


Keukentafel Sages, iedere volle Maan een overvolle mail met Tarot Goodies!

Een Sage waar je echt op zit te wachten, vol met nieuwtjes vanuit The Sages Cup, unieke Spreads, Tarot informatie en iedere maand een korte ingesproken reading voor de tijd volgend op de volle maan.
Jij bent als Sage lezer altijd de eerste om te horen over nieuwe workshops en worden alle producten zoals een Tarot Journal als eerste gelanceerd in de nieuwsbrief.
Vaak met leuke kortingen alleen voor de nieuwsbrief lezers.

Ook deel ik iedere maand een tof deck dat ik heb gebruikt, een challenge die ik ben tegen gekomen en cursussen die worden gelanceerd!
Een mail vol Tarot Magie!

Wil jij deze mail ook ontvangen?
Geef dan je mail adres hieronder door en de eerst volgende volle Maan vind je de nieuwste Keukentafel Sage in je inbox.Gratis Tarot Goodies

Bereken jouw speciale Tarotkaart

E-book, Get to know the Tarot

Spreads

Major Arcana

Het verhaal van

Het hele blog archief vind je hier!


Manieren hoe je mij kan contacten

Instagram, voor spreads, kaarten en natuurlijk de leukste Tarot Quiz die er is. @_the.sages.cup_
E-mail, voor samenwerkingen,
vragen over de Tarot en input voor de
nieuwsbrief.
desiree@thesagescup.nl