Vrijdag de 13e

Als je alle berichten in de reguliere media moet geloven is vrijdag de 13e een dag om in je bed te blijven wachten tot het zaterdag is.

Aan deze dag hangen zoveel vooroordelen en bijgeloof, maar wat is een vrijdag de 13e nu echt?

De vrijdag is verbonden aan de Godin Freya. Deze godin staat voor vruchtbaarheid, de liefde en wellust. Allemaal eigenschappen in een vrouw die in het patriarchaat als taboe worden beschouwd. Godin Freya is mooi en machtig tegelijk, ze kent zichzelf, haar lichte en donkere kanten. Ze staat voor mij als de ultieme ontembare vrouw.

En dat mogen we iedere vrijdag opnieuw vieren.

De 13, vanuit de numerologie en de Tarot is het de kaart van 13. de Dood, Transformatie… ofwel Verandering. Het afbreken van het oude voor de heropbouw van het nieuwe, betere…
Hier komt voor mij het cyclische leven tegenover lineair leven in onze maatschappij heel erg naar voren. Ook hier is de energie van de ontembare vrouw aanwezig.

Die 13, een taboe getal…. maar realiseer je… in ieder taboe zit een waarheid, een heiligheid. Jouw heiligheid.

Vrijdag de 13e is dus bij uitstek een dag om jouw waarheid te onderzoeken.

Nu ik niet vies ben van een beetje bijgeloof rond vrijdag de 13e, want het leven is soms al serieus genoeg.
Daarom mijn vrijdag de 13e Tarot Spread waarin met een knipoog dat bijgeloof wordt aangestipt…. met uiteindelijk een mooie boodschap van Godin Freya… laat haar je helpen jouw waarheid te onderzoeken.

Vrijdag-de-13-spread-pdf.pdf

Geniet deze mooie vrouwelijke vrijdag de 13e !!

🌿 Tarot vraag? WhatsApp mij!