Workshop – Get to know the Tarot!

Dé basis workshop over de Tarot en al haar Magie.Laten we beginnen bij het begin. Twee jaar geleden schreef ik mijn eerste e-boek genaamd, Get to know the Tarot! Tijdens het 1-jarige bestaan van The Sages Cup was dit e-boek één van de cadeautjes die werden uitgedeeld en sindsdien is dit korte e-boek meer dan 300 keer gedownload.

Wij willen de Tarot toch echt heel graag leren kennen!

Een hele tijd liep ik rond met het idee dit e-boek wat zo enthousiast is ontvangen te vertalen naar een workshop.
Een workshop waarin we de basis van de Tarot behandelen en aan de hand van praktische oefeningen de Tarot steeds beter leren kennen. Zoals een vriendschap die ontwikkelt en verdiept.

Tijd en andere leuke werkzaamheden maakte dat ik dit plan steeds naar de achtergrond duwde. De tijd was er toen niet, maar daar komt nu verandering in!


De datum is bekend.
De eerste Workshop van The Sages Cup, de basis workshop over de Tarot, wordt gegeven op ….. 18 januari 2022!

Pak je agenda erbij en markeer de datum, hou de ochtend vrij en duik samen met mij in de Magie van de Tarot.


Een workshop over de Tarot, wat mag je verwachten?

Wat mag je allemaal verwachten van deze workshop?
First of all! Dit is een workshop, dus met andere woorden, jij gaat daadwerkelijk werken.
Of werken, dat klinkt wat negatief, jij gaat spelen. Spelen met de kaarten.

Heb je nog nooit een deck in je handen gehad? Heb je nog geen idee wat de kaarten komen vertellen? Mooi, dan ben je op de juiste plek. Aan het eind van deze workshop kun jij intuïtief een kleine legging voor jezelf leggen en heb je al een band gevormd met de kaarten.

Een band die je wel moet onderhouden en daarvoor krijg je een fijn naslagwerk mee na de workshop met daarin oefeningen en betekenissen van de kaarten zodat jij met vertrouwen je pad in de Tarot kunt vervolgen.

Bovenstaand overzicht geeft je een inkijkje in de onderwerpen die aan bod zullen komen.
Dit overzicht is zeker niet compleet of uitputtend maar als deze onderwerpen je aanspreken dan is deze workshop voor jou!

Wat vind je niet in deze workshop?

Dat ik fan ben van de Tarot is vast geen verrassing. Ik ben gek op alle mooie decks met hun prachtige kleuren en inspirerende tekeningen, maar dat is niet de enige reden van mijn enthousiasme.

Ik ben zo gek op de Tarot omdat ik graag mijzelf persoonlijk ontwikkel, graag wroet in mijn onderbewuste en het leven graag vanuit meerdere kanten bekijk.
En dat is precies wat ik in de Tarot vind. Een tool om het onbewuste bewust te maken.

Wat ik niet in de Tarot zoek is de toekomst.
Ben jij dus op zoek naar een workshop waarin je leert hoe je de toekomst met de kaarten voorspelt dan moet ik je telleurstellen.
Er zijn meerdere manieren om de kaarten te lezen en hier staan we in de workshop ook bij stil. Zelf lees ik de kaarten niet als toekomstvoorspeller en kan je dus niet leren hoe je de kaarten als toekomstvoorspeller kunt inzetten.

Wat je ook niet vindt in deze workshop is een diepte betekenis van de kaarten.
Door de workshop heen staan we bij verschillende kaarten stil, maar er is geen ruimte om iedere kaart de aandacht te geven die ze verdient.
Je ontvangt in het naslagwerk korte betekenissen per kaart en in de workshop krijg je allerlei tools om intuïtief de betekenis van een kaart te ontcijferen.Praktisch informatie

ONLINE
De workshop vindt online plaats, dus is thuis vanuit je luie stoel te volgen.
De workshop is live maar alleen ik ben zichtbaar op beeld, jij kunt dus lekker ontspannen en focussen op de inhoud.
Interactie vindt plaats d.m.v. een openbare en een privé chat en door enquêtevragen en polls tijdens de workshop.

Q&A
Aan het eind van de workshop is er ruimte voor een Q&A waarvoor je vooraf je vragen kunt indienen.
Natuurlijk worden vragen uit de chat zoveel mogelijk meegenomen tijdens deze Q&A.

E-BOOK VOORAF
Wanneer jij je inschrijft voor deze workshop ontvang je direct het originele en vernieuwde e-book, Get to know the Tarot!, zodat jij al voor de workshop jezelf kan onderdompelen in de magie van de Tarot.

TAROTDECK
Om deel te nemen aan de workshop is het belangrijk dat je een Tarot deck tot je beschikking hebt waarmee jij enige verbinding voelt en waardoor je intuïtie wordt geprikkeld.

DIGITAAL NASLAGWERK
Aan het eind van de workshop ontvang je een digitaal naslagwerk met daarin korte betekenissen van de kaarten, verbindingen in de kaarten en oefeningen om je verder te verdiepen in de Tarot.

REPLAY
En… mocht je op de geplande datum niet live aanwezig kunnen zijn… er komt een replay van de workshop waarin jij op je eigen tempo alles terug kan kijken.
Deze replay zal 2 maanden toegankelijk blijven dus je hebt ook alle tijd, wanneer bijvoorbeeld iets in de workshop te snel ging, om de workshop nog een keer (of 10!) te herhalen.Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is een echte basis in de Tarot.
Heb jij nog maar weinig met je deck gedaan, ben je nog niet thuis in de structuur en opbouw van de kaarten en ben je op zoek naar een intuïtieve manier van lezen waarbij je niet steeds hoeft terug te grijpen naar het bijgeleverde boekje? Dan is deze workshop voor jou.

Heb je al ervaring met de Tarot, lees je al een tijd voor jezelf en/ of anderen.
Ben je op zoek naar verdieping en ondersteuning bij de magische lagen in de Tarot?
Dan is deze workshop niet passend bij je wensen.

Niet getreurd want vanaf de lente 2022 zal The Sages Cup met regelmaat leuke verdiepende workshops lanceren waarbij jij geheel wordt gehoord en gezien in je behoefte voor verdieping.

Heb je nog vragen die ik niet beantwoord heb, twijfel je of de workshop bij je past of denk je nu maar ik kan helemaal niet intuïtief lezen!
Stuur mij dan even een berichtje.
Ik zal alvast je eerste twijfel wegnemen, iedereen is intuïtief en iedereen kan intuïtief lezen. Je hebt soms alleen even een zetje nodig om het boekje te negeren en te vertrouwen op je eigen wijsheid.

Zie ik je op 18 januari ?

Liefs