Workshop – Get to know the Tarot!

Dé basis workshop over de Tarot en al haar Magie.

19 mei 2022 om 12 uurEen workshop over de Tarot, wat gaan we doen?

First of all! Dit is een workshop, dus met andere woorden, jij gaat daadwerkelijk werken.
Of werken nee, jij gaat spelen. En met plezier ontdekken wat de Tarot allemaal komt brengen.

In 2 uur tijd neem ik je mee door het verhaal van de Tarot. De Tarot kun je namelijk lezen als een boek en dit verhaal ga ik je vertellen waardoor jij o.a. leert intuïtief de kaarten te lezen.
We verdelen de set van 78 kaart in verschillende sets en per set gaan we verdiepen en lagen ontdekken.

Dit verhaal van de Tarot gecombineerd met je eigen levenservaring maakt dat jij direct de kaarten met vertrouwen kunt lezen zonder terug te grijpen naar de wijsheid van anderen in de Tarotboeken.

Wat zeggen deelnemers over deze Workshop!

Wat krijg je in deze workshop?

E-book
Op het moment dat jij je plekje boekt ontvang je direct een e-book met daarin fijne tarot opdrachten om alvast in de sfeer van de workshop te komen.
De fun begint dus direct, ook als de workshop nog even op zich laat wachten!

Naslagwerk/ werkboek
Een week voor de workshop ontvang je een naslagwerk vol informatie over de Tarot die volledig intuïtief is geschreven. Dit betekent dat je de informatie zal herkennen en ook op je eigen leven kan plaatsen.
Daarbij zit het naslagwerk vol mogelijkheden om je eigen kijk op de Tarot op te nemen en aan te vullen waar je wilt. Een begin van je persoonlijke Tarot dagboek.

Kleine persoonlijke groep
De workshop wordt gegeven aan een kleine groep vol gelijkgestemde mensen, zodat we een cirkel creëren waarin in veiligheid gedeeld en gevraagd kan worden. Dit geeft de ruimte voor al je Tarot vragen en geeft tijd om met elkaar te oefenen.

Overzicht pagina na workshop
Tijdens de workshop deel ik verhalen, artikelen, Tarotdecks en verwijs ik naar blogposts en deel ik documenten.
Dit wordt allemaal samengevoegd op een overzicht pagina waar jij direct na de workshop toegang toe krijgt zodat je alles nog kan na zoeken of herhalen.

Quizjes, testjes en samenwerking
Tijdens de workshop vertel ik niet alleen het verhaal van de Tarot maar verbind ik alles d.m.v. Tarot quizjes, vragen, testjes en leuke opdrachten.
Dit is een interactieve workshop waarbij jij echt met de kaarten speelt.

Tarot lezen voor de deelnemers
Voor iedere deelnemer is de mogelijkheid om gematched te worden met een andere deelnemer om voor elkaar een reading te maken en te oefenen met voor elkaar lezen.
Wanneer jij dit wilt dan wordt je in de week na de workshop gematched en ben ik op de achtergrond aanwezig voor feedback, stimulans en als vraagbaak.
Bij de vorige workshop werd deze uitwisseling als verdiepend en heel fijn ervaren door alle deelnemers.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die graag meer over de Tarot wilt horen, intuïtief wilt leren lezen en op een speelse manier naar de kaarten wilt leren kijken.
Nog nooit een deck in je handen gehad? Je bent hier aan het goede adres!
Speel je al langer met de kaarten maar zoek je net een andere ingang de kaarten in? Ook dan is deze workshop voor jou!
Zowel echte beginners als mensen met wat ervaring vinden in deze workshop verdieping.

Lees jij de kaarten al zonder steeds terug te grijpen naar de boekjes en durf jij volledig te vertrouwen op je intuïtie bij het lezen? Maar ben je benieuwd naar inzichten over de 3 lijnen in de Major Arcana?
Ook dan is deze workshop voor jou interessant want ik vertel over de Tarot aan de hand van deze 3 lijnen in de Major Arcana.

Wat je echt moet weten voor je je inschrijft!

Ik ben zo gek op de Tarot omdat ik mijzelf graag persoonlijk ontwikkel, graag wroet in mijn onderbewuste en het leven vanuit meerdere kanten bekijk.
En dat is precies wat ik in de Tarot vind. Een tool om het onbewuste bewust te maken. Wat ik niet in de Tarot zoek is de toekomst.
Ben jij dus op zoek naar een workshop waarin je leert hoe je de toekomst met de kaarten voorspelt dan moet ik je telleurstellen.
Er zijn meerdere manieren om de kaarten te lezen, zelf lees ik de kaarten niet als toekomstvoorspeller en kan je dus niet leren hoe je de kaarten als toekomstvoorspeller kunt inzetten.

In de Tarot zijn meerdere stromingen. Zelf heb ik de keus gemaakt om de stroming van het Rider Waite Smit (RWS) te volgen. Ik lees en leer dus vanuit deze traditie.
De workshops zijn in de stroming RWS gevormd.
Heb jij voorkeur voor een andere stroming dan zijn mijn workshops nog steeds heel waardevol voor jou, wees je alleen bewust dat er overeenstemmingen maar ook afwijkingen met de door jouw gekozen stroming zullen zijn.
Wat mij betreft erg leuk om samen te ontdekken.

Deze workshop is geen Deep Dive in iedere afzonderlijke kaart.
Door de workshop heen staan we bij verschillende kaarten stil, maar er is geen ruimte om iedere kaart de aandacht te geven die ze verdient.
In het naslagwerk vind je wel betekenissen per kaart en in de workshop krijg je allerlei tools om intuïtief de betekenis van een kaart te ontcijferen.Praktisch informatie!

ONLINE
De workshop vindt online plaats, dus is thuis vanuit je luie stoel te volgen.
De workshop is live maar alleen ik ben zichtbaar op beeld, jij kunt dus lekker ontspannen en focussen op de inhoud.
Interactie vindt plaats d.m.v. een openbare en een privé chat en door enquêtevragen en polls tijdens de workshop.

Q&A
Aan het eind van de workshop is er ruimte voor een Q&A waarin je al je Tarotvragen kwijt kunt die nog niet in de workshop aan de orde kwamen, natuurlijk worden vragen uit de chat zoveel mogelijk al tijdens de workshop opgepakt.

TAROTDECK
Bring your own Deck.
Tijdens de workshop is het belangrijk dat je een Tarot deck bij de hand hebt.
Zorg voor een deck die je mooi vind en je een beetje prikkelt. Dit hoeft niet perse de originele RWS te zijn.
Heb jij meerdere decks en is de RWS daar een van? Neem haar dan wel mee de workshop in. Ze is een prachtig deck om mee te vergelijken en op te studeren.

REPLAY
Na de workshop ontvang je een replay die nog tot eind 2022 bekijkbaar zal zijn.
Wanneer bijvoorbeeld iets in de workshop te snel ging, om de workshop nog een keer (of 10!) te herhalen.

Dit geeft je natuurlijk ook de mogelijkheid om terug te kijken als je niet aanwezig kan zijn.
Ik wil je wel meegeven, een mooi deel van de waarde van deze workshop is het live aanwezig zijn en de verbinding en directe feedback ervaren.Heb je nog vragen die ik niet beantwoord heb, twijfel je of de workshop bij je past of denk je nu maar ik kan helemaal niet intuïtief lezen!
Stuur mij dan even een berichtje.
Ik zal alvast je eerste twijfel wegnemen, iedereen is intuïtief en iedereen kan intuïtief lezen. Je hebt soms alleen even een zetje nodig om het boekje te negeren en te vertrouwen op je eigen wijsheid.

Zie ik je bij een van deze workshops?

Liefs