Dé Tarot basis Workshop – Get to know the Tarot!

Dé basis workshop van The Sages Cup over de Tarot en al haar Magie.

Nieuwe datum:

1e avond Woensdag 12 oktober 19:30 uur én
2e avond Woensdag 9 november 19:30 uur!Een workshop over de Tarot, wat gaan we doen?

In twee avonden neem ik je mee door het verhaal van de Tarot.
De Tarot kun je namelijk lezen als een boek en dit verhaal ga ik je vertellen waardoor jij o.a. leert intuïtief de kaarten te lezen.
We verdelen de set van 78 kaart in verschillende sets en per set gaan we verdiepen en lagen ontdekken.

Dit verhaal van de Tarot gecombineerd met je eigen levenservaring maakt dat jij direct de kaarten met vertrouwen kunt lezen zonder terug te grijpen naar de wijsheid van anderen in de Tarotboeken.Workshop is opgedeeld in twee avonden van twee uur.
De eerste avond lopen we de weg van de Dwaas door de drie lijnen van de Major Arcana.
De tweede avond duiken we de Minor Arcana in als aanvulling op de informatie van de eerste avond.

Doordat de workshop verdeeld is over twee avonden ga jij in de tussentijd oefenen met de informatie en oefeningen die je hebt gekregen. Jij gaat je leven en de Tarot verbinden en zelf ervaren wat de kaarten komen vertellen. Tijdens de tweede avond is er voldoende ruimte om je ervaring te delen en je vragen te stellen.


Wat zeggen deelnemers over deze Tarot workshop!


Wat krijg je in deze workshop?

Naslagwerk/ werkboek
Een week voor de workshop ontvang je een naslagwerk vol informatie over de Tarot die volledig intuïtief is geschreven. Dit betekent dat je de informatie zal herkennen en ook op je eigen leven kan plaatsen.
Daarbij zit het naslagwerk vol mogelijkheden om je eigen kijk op de Tarot op te nemen en aan te vullen waar je wilt. Een begin van je persoonlijke Tarot dagboek.

Kleine persoonlijke groep
De workshop wordt gegeven aan een kleine groep vol gelijkgestemde mensen, zodat we een cirkel creëren waarin in veiligheid gedeeld en gevraagd kan worden. Dit geeft de ruimte voor al je Tarot vragen en geeft tijd om met elkaar te oefenen.

Overzicht pagina na workshop
Tijdens de workshop deel ik verhalen, artikelen, Tarotdecks en verwijs ik naar blogposts en deel ik documenten.
Dit wordt allemaal samengevoegd op een overzicht pagina waar jij direct na de workshop toegang toe krijgt zodat je alles nog kan na zoeken of herhalen.

Tarot lezen voor de deelnemers
Voor iedere deelnemer is de mogelijkheid om gematched te worden met een andere deelnemer om voor elkaar een reading te maken en te oefenen met voor elkaar lezen.Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die graag meer over de Tarot wilt horen, intuïtief wilt leren lezen en op een speelse manier naar de kaarten wilt leren kijken.
Nog nooit een deck in je handen gehad? Je bent hier aan het goede adres!
Speel je al langer met de kaarten maar zoek je net een andere ingang de kaarten in? Ook dan is deze workshop voor jou!
Zowel echte beginners als mensen met wat ervaring vinden in deze workshop verdieping.Wat je echt moet weten voor je je inschrijft!

Toekomst voorspellen
Ik ben zo gek op de Tarot omdat ik mijzelf graag persoonlijk ontwikkel, graag wroet in mijn onderbewuste en het leven vanuit meerdere kanten bekijk.
En dat is precies wat ik in de Tarot vind. Een tool om het onbewuste bewust te maken.
Wat ik niet in de Tarot zoek is de toekomst.

Ben jij dus op zoek naar een workshop waarin je leert hoe je de toekomst met de kaarten voorspelt dan is deze workshop niet wat je zoekt.

Rider Waite Smit
In de Tarot zijn meerdere stromingen. Zelf heb ik de keus gemaakt om de stroming van het Rider Waite Smit (RWS) te volgen. Ik lees en leer dus vanuit deze traditie.
De workshops zijn in de stroming RWS gevormd.

Kaart Deep Dive
Deze workshop is geen Deep Dive in iedere afzonderlijke kaart.
Door de workshop heen staan we bij verschillende kaarten stil, maar er is geen ruimte om iedere kaart de aandacht te geven van een complete Deep Dive.
In het naslagwerk vind je betekenissen per kaart en in de workshop krijg je allerlei tools om intuïtief de betekenis van een kaart te ontcijferen.Praktisch informatie!

ONLINE
De workshop vindt online plaats op het platform Zoom.
De avonden zijn bedoeld om live te volgen en worden niet opgenomen.

Om een veilige en heilige cirkel te creëren waarin iedereen zich fijn voelt ga ik ervan uit dat iedere deelnemer zijn of haar camera aan heeft staan tijdens de workshop.
Niets vervelender dan verbinding creëren en uitwisseling stimuleren met zwarte schermpjes.

TAROTDECK
Bring your own Deck.
Tijdens de workshop is het belangrijk dat je een Tarot deck bij de hand hebt.
Zorg voor een deck die je mooi vindt en je een beetje prikkelt. Dit hoeft niet per se de originele RWS te zijn.
Heb jij meerdere decks en is de RWS daar een van? Neem haar dan wel mee de workshop in. Ze is een prachtig deck om mee te vergelijken en op te studeren.

KOSTEN
De investering voor deze workshop incl. naslagwerk is € 59,95
Heb je nog vragen die ik niet beantwoord heb, twijfel je of de workshop bij je past of denk je nu maar ik kan helemaal niet intuïtief lezen!
Stuur mij dan even een berichtje.

Ik zal alvast je eerste twijfel wegnemen, iedereen is intuïtief en iedereen kan intuïtief lezen. Je hebt soms alleen even een zetje nodig om het boekje te negeren en te vertrouwen op je eigen wijsheid.

Ik hoop je in deze Tarot workshop te mogen ontmoeten!

Liefs