Workshop – Verbindingen in de Major Arcana!

Een verdiepende workshop vol verbindingen in de kaarten.

Een verdiepende workshop waarin we op zoek gaan naar de verbindingen in de kaarten van de Major Arcana.

Een Deep Dive de Major Arcana in.

De Major Arcana betekent de Grote Geheimen!
En die grote geheimen stellen ons nog wel eens voor raadsels, maar de antwoorden zijn in de Major Arcana terug te vinden wanneer je de verschillende verbindingen tussen de kaarten kent.Een verdiepende workshop over de Tarot, Wat gaan we doen?


Ik neem je mee in de verbindingen die er tussen de kaarten zijn vanuit verschillende invalshoeken.

  • De horizontale en verticale lijnen in de Major Arcana
  • De numerologie
  • Voorliggende en nakomende kaarten
  • De elementen
  • De astrologische verbindingen

Ook maken we een heel klein uitstapje naar de Minor Arcana, op welke manier zijn deze kaarten verbonden met de Major Arcana.

Daarbij is er een belangrijk thema wat bij ieder onderwerp aan bod zal komen.
Wat zie je in de kaart? en op welke manier kun je dat verbinden met wat je is vertelt?

Op deze manier geef ik je houvast voor het onthouden van de verbindingen en ga je weer een laag dieper met het intuïtief lezen van de kaarten.Wat zeggen deelnemers over workshops van The Sages Cup?


Wat krijg je in deze workshop?

Naslagwerk
Een week voor de workshop ontvang je een naslagwerk vol informatie over de Tarot die volledig intuïtief is geschreven. Dit betekent dat je de informatie zal herkennen en ook op je eigen leven kan plaatsen.
Daarbij zit het naslagwerk vol mogelijkheden om je eigen kijk op de Tarot op te nemen en aan te vullen waar je wilt. Het is dus niet alleen een naslagwerk maar ook een werkboek zoals je gewend bent bij The Sages Cup.

Kleine persoonlijke groep
De workshop wordt gegeven aan een kleine groep vol gelijkgestemde mensen, zodat we een cirkel creëren waarin in veiligheid gedeeld en gevraagd kan worden. Dit geeft de ruimte voor al je Tarot vragen en geeft tijd om met elkaar te oefenen.

Overzicht pagina na workshop
Tijdens de workshop deel ik verhalen, artikelen, Tarotdecks en verwijs ik naar blogposts en deel ik documenten.
Dit wordt allemaal samengevoegd op een overzicht pagina waar jij direct na de workshop toegang toe krijgt zodat je alles nog kan na zoeken of herhalen.

Quizjes, testjes en samenwerking
Tijdens de workshop vertel ik niet alleen over de verbindingen in de Tarot maar verbind ik alles d.m.v. Tarot quizjes, vragen, testjes en leuke opdrachten.
Dit is een interactieve workshop waarbij jij echt met de kaarten speelt.

Tarot lezen voor de deelnemers
Voor iedere deelnemer is de mogelijkheid om gematched te worden met een andere deelnemer om voor elkaar een reading te maken en te oefenen met wat je in de workshop is vertelt.
Wanneer jij dit wilt dan wordt je in de week na de workshop gematched en ben ik op de achtergrond aanwezig voor feedback, stimulans en als vraagbaak.


Voor wie is deze workshop?

Een veel gestelde vraag is, past deze workshop bij mij?
Ik kan hierin met je meedenken maar uiteindelijk weet jij zelf het allerbeste of deze workshop bij je past.
Voelde je bij alles wat ik schreef een ja!, maar kwamen hierna de twijfels?
Volg je buik gevoel en vertrouw erop dat ik voor ieder niveau van Tarot lezen ruimte zal houden in de workshop.

Heb je nog nooit de Tarot kaarten in je handen gehad, of durf je nog niet vanuit je intuïtie te lezen en pak je altijd het boekje erbij?
Dan adviseer ik je om eerst dé basis workshop – Get to know the Tarot te volgen zodat je bekend bent met de basis en het verhaal van de Tarot kent. Deze workshop wordt een paar keer per jaar gegeven dus er is altijd wel een aankomende workshop voor je beschikbaar.Wat je echt moet weten voor je je inschrijft!

In de Tarot zijn meerdere stromingen. Zelf heb ik de keus gemaakt om de stroming van het Rider Waite Smit (RWS) te volgen. Ik lees en leer dus vanuit deze traditie.
De workshops zijn in de stroming RWS gevormd.
Heb jij voorkeur voor een andere stroming dan zijn mijn workshops nog steeds heel waardevol voor jou, wees je alleen bewust dat er overeenstemmingen maar ook afwijkingen met de door jouw gekozen stroming zullen zijn.
Wat mij betreft erg leuk om samen te ontdekken.

In deze verdiepende workshop is er ruimte om een echte samenwerking te laten ontstaan. Samen weten we veel meer dan 1+1=2! Neem je kennis en ervaring dan ook mee de workshop in en neem je ruimte in als je wilt delen en aanvullen.Praktische informatie!

ONLINE
De workshop vindt online plaats, dus is thuis vanuit je luie stoel te volgen.
De workshop is live maar alleen ik ben zichtbaar op beeld, jij kunt dus lekker ontspannen en focussen op de inhoud.
Interactie vindt plaats d.m.v. een openbare en een privé chat en door enquêtevragen en polls tijdens de workshop.

Q&A
Aan het eind van de workshop is er ruimte voor een Q&A waarin je al je Tarotvragen kwijt kunt die nog niet in de workshop aan de orde kwamen, natuurlijk worden vragen uit de chat zoveel mogelijk al tijdens de workshop opgepakt.

TAROTDECK
Bring your own Deck.
Tijdens de workshop is het belangrijk dat je een Tarot deck bij de hand hebt.
Zorg voor een deck die je mooi vind en je een beetje prikkelt. Dit hoeft niet perse de originele RWS te zijn.
Heb jij meerdere decks en is de RWS daar een van? Neem haar dan wel mee de workshop in. Ze is een prachtig deck om mee te vergelijken en op te studeren.

REPLAY
Na de workshop ontvang je een replay die nog geruime tijd beschikbaar zal zijn.
Wanneer bijvoorbeeld iets in de workshop te snel ging, om de workshop nog een keer (of 10!) te herhalen.Heb je nog vragen die ik niet beantwoord heb, twijfel je of de workshop bij je past of denk je nu maar ik kan helemaal niet intuïtief lezen!
Stuur mij dan even een berichtje.

Ik hoop je te zien bij de Workshop – de Verbindingen in de Major Arcana!

Liefs